Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Godt nyt trods hård medfart på hjemmebanen

TCR Denmark 
05/07/21 

TCR DenmarkDer ligger igen nogle timers reparationer foran mekanikerne hos Madbull Racing. Weekendens løb i TCR Denmark på FDM Jyllandsringen bød på både op- og nedture, men køreren selv glæder sig over at de tekniske problemer ser ud til at være fortid.
 

I lørdagens træninger kørte teamets Seat Léon Cupra TCR langt fra som den burde. Kun tre af fire cylindre blev brugt, og alle sejl blev sat ind for at finde fejlen. Til sidst blev den fundet, men den gemte sig godt:

- Vi har fejlsøgt til den store guldmedalje, og til sidst gav det pote. Det viste sig, at der var en fejl som gjorde, at benzinpumpen ikke sendte benzin til motoren, når tanken nærmede sig tom. Med fejlen rettet kørte bilen pludselig markant bedre, så det er noget virkelig positivt, fortæller Kim Lund Johansen.


Jyllandsringen fik sat sit aftryk på Madbull-raceren.

Forandringerne kunne også spores på resultatlisterne. I første heat sluttede midtjyden på tredjepladsen i Trofeo-klassen, mens et par strafbaner i andet heat kostede endnu en potentiel topplacering blandt TCR-kørerne over 40 år.

Alt var ellers gjort klar til et stærkt finaleheat, hvor Kim Lund Johansen fra 13. pladsen kunne skyde frem og jage et godt resultat. Sådan kom det dog ikke til at gå.

- Jeg fik lige et tryk fra begge sider, så inden vi var ude af første sving var løbet egentlig slut med en punktering og lidt andre småting. Generelt er der en del hilsner rundt omkring på bilen, så vi har lidt glasfiberarbejde foran os i sommerferien. Sådan er det, når man er med hvor gassen brænder, siger Kim Lund Johansen.

Løbskalender 2021

5-6. juni - Ring Djursland
3-4. juli - FDM Jyllandsringen
6-8. august - Copenhagen Historic Grand Prix
20-22. august - GP Danmark / FDM Jyllandsringen
17-19. september - Classic Race Aarhus
2-3. oktober - FDM Jyllandsringen
16-17. oktober - Padborg Park

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •