Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Indy Pro Series

Christian Rasmussen konsoliderer førstepladsen med endnu en sejr

Indy Pro
Series 

04/07/21 

Det danske racertalent Christian Rasmussen vandt det første af weekendens to løb i Ohio og styrker dermed sin position som den førende i Indy Pro 2000. Sejren var Christian Rasmussens sjette i denne sæson.
 


(Foto: RoadToIndyTV)

Den 21-årige amagerkaner, som sidste år vandt USF2000, kunne endnu engang strække armene i vejret efter en sejr i det første af to løb i Ohio. Christian Rasmussen startede i pole position og kørte den hjem fra spids, selvom russiske Artem Petrov pressede ham. Christian Rasmussen vandt med en margin på 0,9675 sekunder ned til russeren.

”Jeg troede, jeg slap ret godt væk i starten, men de første sving var ikke perfekte, så mine konkurrenter kunne følge med. Jeg holdt dem bag mig bedst muligt, og efter genstarten gik det bedre. Derfra handlede det om at holde fokus, fordi vi ved hvor svært det kan være at overhale her. Alt i alt var det et godt løb og et godt stykke arbejde af holdet,” siger Christian Rasmussen efter lørdagens sejr.


(Foto: RoadToIndyTV)

Udover sejren kunne Christian Rasmussen også glæde sig over, at han havde den hurtigst omgangstid, hvilket betyder at danskeren får et ekstra point til den samlede stilling. I alt kunne Christian Rasmussen notere sig for 33 point til den samlede stilling ud af lørdagens anstrengelser.

Søndag var Christian Rasmussen tilbage i sædet, og her blev det til en femteplads efter at han var startet i tredjeposition. Femtepladsen giver 17 point til den samlede stilling. Dermed har danskeren hentet 50 point i weekendens to løb, hvilket konsoliderer hans førsteplads i den samlede stilling.


(Foto: RoadToIndyTV)

Top 5 i Indy Pro 2000
1. Christian Rasmussen 306
2. Braden Eves 267
3. Reece Gold 254
4. Artem Petrov 250
5. Hunter McElrea 231

Geelmuyden Kiese


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  • Mid-Ohio
  • 04/07/21 - Mid-Ohio - Indy Pro Series
  •