Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing er stærkt tilbage

Super GT Danmark 
02/07/21 

Super GT DanmarkSidste gang Nymark Racing kørte en afdeling af Super GT Danmark, var det men en skadet kører på sidelinien og en kører i udlandet. Denne weekend er næsten alle mand tilbage i bilerne og teamet er klar til at køre efter mange point i weekenden.
 

På Padborg Park var det et noget amputeret team der stillede op til kampen om mesterskabet. Christoffer Christensen skulle stadig komme sig efter sin afkørsel på Ring Djursland og Mikkel Mac kørte løb i udlandet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød at det kun var Frederik Nymark der kørte med fremme i toppen af feltet hvor kampen stod om de gode point. Han fik dog lidt hjælp fra sin teamchef og en mekaniker der begge sørgede for at få kørt nogle point ind i teamets anden bil.

Christoffer Christensen vil køre en test fredag, for lige at tjekke af om kroppen er klar til weekenden. Det forventes dog at den unge racerkører er klar og tilbage i bilen sammen med Frederik Nymark.

I teamets anden bil er Mikkel Mac tilbage. Han vil køre alene da Henrik Jansen desværre stadig har travlt i sin virksomhed. Mikkel er klar til opgaven og forventer at få kørt nogle gode point ind, da han er lidt bagefter eftersom han ikke deltog på Padborg Park.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hele teamet er klar til weekenden og glæder sig til at køre på Jyllandsringen, hvor Super GT klassen ikke har fået kørt så mange løb endnu. Både team og kørere har dog erfaring med banen og glæder sig til at komme i gang med træningerne lørdag formiddag og de efterfølgende kvalifikationer samt første løb om eftermiddagen.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Christoffer Peter Christensen
  • Frederik Nymark
  • Mikkel Mac
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  • Sommerløbet 2021 - Tidsplan
  •