Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Kendt asfalt venter MICCAR RACING

TCR Denmark 
01/07/21 

TCR DenmarkDer venter kendt asfalt for Carsten Lorenzen og MICCAR RACING, når årets anden afdeling af TCR Denmark køres på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend.
 

Holdet fra Marstrup nær Haderslev kørte den første officielle test i Honda Civic TCR FK2 raceren på selv samme bane nær Silkeborg, i midten af april måned.

Den første løbsweekend blev afviklet for en lille måneds tid siden på Ring Djursland, hvor det blev til en godkendt weekend for Carsten, hvor han sammen med teamet lærte meget mere omkring den nye bil, og fik sporet sig mere ind på den optimale opsætning.


(Foto: Steffen Knudsen – www.SKphoto.dk)

Reglerne i TCR Denmark siger dog, at man ikke må teste i løbet af sæsonen, så derfor er det ikke blevet til nogle kilometer i bilen, siden Lorenzen steg ud af den varme racer cirka klokken 15.00 den 6. juni.

Siden da er tiden blev brugt hjemme på værkstedet, for at tjekke at alting på bilen er klargjort på bedste vis, så der forhåbentlig bare skal tænkes på set-up justeringer, og ikke potentielle tekniske nedbrud i løbet af den kommende weekend.

Der bliver masser af kamp med hele 19 konkurrenter til Carsten. Det er dog primært 9 andre kørere han skal holde øje med, da han ligger i direkte konkurrence med dem i Trofeo mesterskabet, som er for ikke-professionelle kørere over 40 år. Her indtager Lorenzen en aktuel 8. plads, efter den første afdeling.


(Foto: Steffen Knudsen – www.SKphoto.dk)

Der er fortsat visse begrænsninger omkring publikum ved løbene, men der er blevet lukket op for at et begrænset antal kan købe en billet inden 3. juli, hvor man dog kun må opholde sig i samme afmærkede zone, og ikke har adgang til Paddock-området, hvor racerbilerne og kørerne opholder sig.

Søndagen kan dog også følges på TV 2 Sport, hvor løb 1 sendes forskudt fra klokken 14.30, hvorefter løb 2 og løb 3 sendes direkte.

Meteorologerne svinger lidt mellem overskyet, til solskin, til en potentiel byge, så det bliver med sikkerhed en spændende weekend at følge.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 1 09.49
Træning 2 11.46
Tidtagning 14.49

Søndag
Warm-Up 11.20
Løb 1 12.35
Løb 2 15.20
Løb 3 16.10

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • MICCAR RACING
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •