Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Madbull Racing: Travlhed før Sommerløbet

TCR Denmark 
01/07/21 

TCR DenmarkDer har ikke været meget tid til kølige drinks i sommersolen for mekanikerne hos Madbull Racing. Faktisk har der været indsat ekstra mandskab for at få teamets Seat Leon Cupra TCR klar til weekendens løb i TCR Denmark på FDM Jyllandsringen.
 

- Det er lidt af en omgang, vi har været udsat for siden sæsonstarten. Motor og gearkasse har været ude af bilen, og gearkassen er mere eller mindre blevet totalrenoveret - det var der nu også brug for efter sammenstødet i første heat på Ring Djursland, lyder det fra Kim Lund Johansen, der har måttet grave dybt for at få friske stumper hjem til bilen.

- Billigt har det ikke været. Slet ikke. Men nu er vi ved at være klar til at komme på banen igen, og så skal der gives gas, så vi kan være med i kampen om pokaler i Trofeo-mesterskabet, forsikrer han.

Mandag aften blev motor og gearkasse monteret i bilen, og tirsdag blev bilen justeret ind til Jyllandsringens banelayout. Resten af ugen kommer til at gå med at pakke ned, transportere alt udstyr til banen, og stille alting op igen inden det for alvor går løs lørdag morgen.

- Raske mennesker ville nok mene, at man trænger til weekend efter sådan et par uger, men der bliver nok ikke meget tid til at slappe af i weekenden heller. Vi kommer i hvert fald for at hente nogle fornuftige resultater med hjem, så det handler om at være klar når det gælder.


Humøret er højt på trods af en smule travlhed

Weekendens løb bliver på grund af COVID-19 det første løb i TCR Denmark-serien, hvor der er adgang for publikum på banen. Det glæder Kim Lund sig over, selvom restriktioner i ryttergården betyder at der endnu ikke er åbnet for at invitere sponsorer tilbage i racerteltene:

- Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi glæder hos helt enormt til at vi kan dele oplevelserne med vores gæster igen, for selvom motorsport er sjovt, så er det bare sjovere, når det kan deles med en masse gæster i teltet. Jeg håber, at vi får lov at invitere sponsorerne på racerløb og gode oplevelser igen efter sommerferien, siger Kim Lund Johansen.

Lørdag byder på træninger og tidtagning til TCR Denmark, og søndag går det løs med tre heat, som kan ses direkte på TV2 Sport.

Tidsplan for TCR Denmark, søndag d. 4. juli:
Heat 1: 12.35
Heat 2: 15.20
Finale: 16.10

Løbskalender 2021
5-6. juni - Ring Djursland
3-4. juli - FDM Jyllandsringen
6-8. august - Copenhagen Historic Grand Prix
20-22. august - GP Danmark / FDM Jyllandsringen
17-19. september - Classic Race Aarhus
2-3. oktober - FDM Jyllandsringen
16-17. oktober - Padborg Park

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •