Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Sekstimersløb på Watkins Glen: Mikkel Jensen igen på podiet i IMSA-serien

IMSA 
29/06/21 

Mikkel Jensen, Ben Keating og Scott Huffaker sikrede en stærk andenplads i søndagens sekstimersløb på Watkins Glen i staten New York. Trioen fører fortsat LMP2-klassen i IMSA-mesterskabet.
 


(Foto: PR1/Mathiasen Motorsports)

Den danske racerkører og kommende fabrikskører for Peugeot Sport i FIA WEC, Mikkel Jensen, kunne for anden gang i træk stille sig på podiet i det amerikanske IMSA-mesterskab, da han søndag sikrede en andenplads i sekstimersløbet på Watkins Glen. Dette skete sammen med de amerikanske teamkammerater, Ben Keating og Scott Huffaker, og resten af holdet fra PR1/Mathiasen Motorsports – og således blev føringen i LMP2-mesterskabet forsvaret.


(Foto: PR1/Mathiasen Motorsports)

– Det var et stærkt resultat med tanke på, at vi egentlig ikke var hurtige nok denne weekend. Det var et svært løb, og vi skulle virkelig kæmpe for at være med helt fremme. På et tidspunkt lå vi faktisk til at vinde, men en lidt uheldig safetycar betød, at vores forfølgere kunne køre i pit uden at miste tid, hvilket kom dem til gode under løbets sidste pitstop, hvor de kunne nøjes med et hurtigt splash brændstof og dermed komme foran os. Det var ærgerligt, men alt taget i betragtning er vi glade for andenpladsen, som sikrer vores føring i det generelle LMP2-mesterskab, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: PR1/Mathiasen Motorsports)

– Hele holdet leverede igen en suveræn indsats, og det var fedt at være med i kampen om sejren, især til sidst i løbet, hvor vi havde nogle ret fede dueller. Men vi må erkende, at vi har en udfordring med vores fart, som vi skal have kigget på inden næste løb. Allerede under forberedelserne til denne weekend kunne vi se, at vi manglede speed i forhold til vores konkurrenter, men den begrænsede træningstid gjorde, at vi ikke turde satse for meget på et ændret setup. Der er helt sikkert noget, vi kan optimere, og derfor vi har en opgave foran os inden næste weekend.


(Foto: PR1/Mathiasen Motorsports)

Næste udfordring for Jensen, Keating, Huffaker og resten af PR1/Mathiasen Motorsports kommer allerede senere i denne uge, den 1.-2. juli, hvor Watkins Glen lægger asfalt til endnu en afdeling af WeatherTech SportsCar Championship – denne gang i det korte format á to timer og 40 minutter.


(Foto: PR1/Mathiasen Motorsports)

PR1/Mathiasen Motorsports

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Watkins Glen
  • 27/06/21 - Watkins Glen - IMSA
  •