Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Nyt podie til Mikkel Njor på blandet dag for Brian Madsen Sport

DM Rally 
27/06/21 

Mikkel Njor kunne lørdag fortsætte sin pokalhøst i Rally4-klassen, da det blev til en andenplads i klassen og en udbygning af mesterskabsføringen i Sydvestjysk Rally.
 

Helt i toppen af feltet var der til gengæld ikke helt tur i den for Brian Madsen Sports store håb i dansk rallys hurtigste klasse. Christian Jensen fandt ikke helt melodien i sin Citroën og måtte tage til takke med en sjetteplads i et tæt og hårdt rally.


Christian Jensen måtte kæmpe for sagen i Sydvestjysk Rally, men det lykkedes ikke helt for Jensen at finde melodien. Det gav en sjetteplads.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

- Det lykkedes bare ikke i det her rally. Jeg havde svært ved at finde det sidste på stopuret hele dagen, og det går bare ikke i så tæt et felt som vi har i toppen af dansk rally i år. Konklusionen må være, at vi ikke fandt rytmen. Det er jeg ikke tilfreds med, men vi må få arbejdet med tingene her i sommerferiepausen, og så vender vi stærkt tilbage næste gang, forklarer Christian Jensen.


Mikkel Njor og Karsten Isaksen fik kørt sig til et godt comeback, og har med weekendens andenplads udbygget føringen i Rally4-klassen i DM.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Nyt podie til Mikkel Njor

Anderledes gik det i Rally4-klassen. Her fik Mikkel Njor og Karsten Isaksen rystet uheldet fra sidste afdeling af sig med en flot andenplads til den nye Opel Corsa Rally4. Podiepladsen var imidlertid tæt på at blive en sejr - Njor førte an indtil sidste prøve, men en mindre fejl på dagens afgørende prøve kostede tid.

- Når det lige er faldet lidt mere på plads, så tror jeg vi er tilfredse nok. Jeg kunne godt mærke, at vi lige skulle i gang igen. Men hvis du fører inden dagens næstsidste prøve og ender med at tabe sejren med to sekunder på en kørerfejl, så er det lidt svært. Vi fik til gengæld masser af point med til klassens mesterskab og har udbygget føringen der, og det er bestemt et resultat vi kan bruge, forklarer Mikkel Njor.

Opel-køreren kan se tilbage på et godt rally, hvor den nye Corsa atter viste potentialet:

- Det var et godt rally. Sjove prøver og det var en sjov udfordring at køre på Korskrobanen. Jeg tror ikke jeg skal ud at gøre mig i rallycross, men det var sjovt at prøve.


En af weekendens udfordringer var på rallycrossbanen på Korskroen.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Mathias Christiansen kørte sig til comeback

Ligeledes i Rally4 startede dagen svært for Mathias Christiansen, som på første prøve satte en del tid til, da hans Peugeot 208 Rally4 gik ud. Det lykkedes kort efter at få bilen i gang, og resten af dagen var Christiansen blandt klassens hurtigste navne. Facit blev en femteplads i Rally4-klassen og fornyet optimisme frem mod årets sidste del af DM.

- Vi løb ind i et problem lige fra start, hvor bilen gik ud. Vi fik den i gang igen, men det er klart, at sådan noget koster lidt fokus. Vi tager til gengæld det med os, at farten helt sikkert er i bilen, og det var rart at få kørt nogle gode prøver, lyder det fra Peugeot-køreren.

Nu venter en måneds sommerferie for dansk rally - næste gang går det løs med årets femte afdeling, som er Sydhavsrallyet den 27-28. august.

Brian Madsen Sport


Læs mere om:
  • Korskroen
  • 26/06/21 - Korskroen - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: