Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ny undervognsopsætning skal give resultater

DM Rally 
25/06/21 

Lørdag afslutter Ib Kragh og det øvrige IK Motorsport første del af 2021-sæsonen, når de stiller til start i Sydjysk Rally – fjerde afdeling af Dansk Super Rally. I de seneste par uger er der på værkstedet i Juelsminde blevet skruet på den hurtige Skoda Fabia R5 Evo.
 

”Vi har foretaget en masse ændringer på bilen, heriblandt nogle drastiske justeringer af undervognen, så vi forhåbentlig kan finde noget mere fart,” siger Ib Kragh. ”Det er lidt drastiske ændringer, men samtidig også ændringer, hvor vi i pausen hurtigt kan justere tilbage til det tidligere setup, hvis det skulle vise sig ikke at virke.”

”Jeg glæder mig til at prøve det af. Det vil være godt at kunne finde et par tiendedele af et sekund for hver kilometer hastighedsprøve, men der skal hænges i, for der er så hård konkurrence i år. Jeg klager ikke over konkurrencen, for den gør, at man selv skal være mere og mere skarp.”


Ib Kragh og Ditte Kammersgaard er klar til sidste løb inden sommerferien.

At foretage ændringerne op til lørdagens løb giver god mening for IK Motorsport.

”Det ser ud til, at løbet i år er en tro kopi af rallyet i 2019. Dengang var der en lang grusprøve i Darum Enge. Den skal ikke køres i år, men er blevet erstattet af en rundbane på asfaltveje. Men alt andet er gentagelser, så det giver et godt sammenligningsgrundlag,” siger Ib Kragh.

”Sydjysk Rally har rallycentrum på Korskrobanen, hvor vi skal køre tre gange på rallycrossbanen. Så vi får alligevel noget grus på hastighedsprøverne, og det er oplagt sted for tilskuerne at kikke. Så kan de også aflægge en visit på servicepladsen ved siden af.”

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ditte Kammersgaard
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Korskroen
  • 26/06/21 - Korskroen - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: