Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sporten kort, Bisted melder sig klar

DM Rally 
24/06/21 

- til DM4/Sydjysk Rally som afvikles i den kommende weekend med base på den legendariske Korskro bane, i dag kaldet Korskro Motorcenter.
 

BISTED MOTORSPORT
, med Jesper Bisted bag ruskindsrattet og Arly Larsen i bilens kontor (højresædet) er KLAR, PARAT og READY til kampen i klasse National 5.

16 POINTS FORSPRING, er pt teamets forspring i kampen om det danske mesterskab, og man kan score i alt 30 point for en klassesejr og som vinder af Power Stagen i en afdeling, så intet er afgjort endnu. Løbet i den kommende weekend er fjerde løb på relativ kort tid, og herefter er der to måneder til næste DM, så vigtigheden af en sejr er stor, både point mæssigt samt rent mentalt.

JESPER BISTED
, ”vi havde en mislyd i sidste afdeling, og efter bilen blev adskilt derefter, så viste det sig at være et defekt knokkel led på en trækaksel inde ved gearkassen, så vi skal prise os lykkelige for de point sidste gang, der var lykkens gudinde sku’ med os”.

PRØVERNE
, i Sydjysk Rally passer både og !, til teamets Ford Fiesta Super 2000, i det vestjyske er vejene ofte flade og hurtige, men det skal ikke vær én undskyldning, for selvom bilens tophastighed ikke er høj, så er den stadig hurtig og en 'hurtig stopper'.

DER er 11 prøver, hvor rallycross banen på selve Korskroen skal køres tre gange, de andre prøver er gamle kendinge, og i alt er der omkring 84 kilometer hastighedsprøver.

MED START NUMMER 15, kører Jesper og Arly den første hastighedsprøve omkring klokken 12.29, der er i alt 3 service pauser på Korskroen, og vejrudsigten siger tørvejr med moderate temperaturer, men inde i Fiesta'ens kabine bliver der varmt, og Jesper selv er brandvarm, og lover at han er i Race MODE fra første meter, ses vi, ellers følg med

1, www.rallyresult.dk - følg løbet online
2, minirallysyd.dk/sydjysk-rally - er løbet hjemmeside
3, www.bistedmotorsport.dk
4, www.facebook.com/groups/112874152083563 - er Bisted Motorsport på facebook

Bisted Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
 • Arly Larsen
 • Jesper Bisted
 • Bisted Motorsport
 • Korskroen
 • Sydjylland
 • 26/06/21 - Korskroen - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: