Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Når alting driller !

Super GT Danmark 
20/06/21 

Super GT DanmarkFrederik Nymark og Nymark Racing fik en udfordrende weekend på Padborg Park. Det var ikke bare en ting der drillede, men flere ting kom i forlængelse af hinanden og det udfordrede det erfarne team.
 

I sidste uge var Frederik ude og teste bilen og her oplevede han at motoren satte lidt ud. Den fejl mente teamet at have ordnet inden afgangen mod weekendens løb på Padborg Park.

Allerede i første træning dukkede fejlen op igen og motoren satte ud igen. Teamet begyndte nu en omfattende fejlsøgning. Skulle man lede efter en følgeskade fra det store uheld Ring Djursland for 14 dage siden, eller var det et nyopstået problem.


(Foto: Motorsporten.dk)

Spørgsmålene var mange! Var der et problem med brændstoftilførselen, var problemet elektrisk eller var der en intern fejl i motoren? Systematisk gik teamet i gang med at fejlsøge på de mange muligheder.

Der var i pitten ingen tvivl om at Nymark Racing var lidt på bar bund. Det betød at flere folk fra de andre konkurrerende teams kom med gode konstruktive råd og endda tilbød lån af diverse reservedele.

“Den gestus fra vores konkurrenter er hele Nymark Racing meget glade for” fortæller Frederik Nymark efter weekenden.

Under begge træninger og tidtagninger drillede bilen og det var først tidligt lørdag aften af fejlen blev fundet. Det viste sig at være en elektrisk fejl som muligvis kan være en følgeskade af det store uheld bilen havde på Ring Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød at bilen rent motormæssigt var klar til søndagens løb. Men her begyndte bilen så igen at drille. Denne gang var det dog ikke elektronikken der drillede.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter uheldet på Ring Djursland havde Nymark Racing skiftet hele frontrammen på bilen. Det skulle nu vise sig at den nye ramme ikke var helt magen til den tidligere og at teamets setup af bilen nu ikke var helt optimalt.

Det betød af Frederik nu skulle kæmpe med en bil som ikke kørte optimalt. Det betød samtidig at Frederik ikke kunne kæmpe med helt fremme i feltet og måtte slås for hvert eneste point i weekendens fire løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

“Alt i alt skal vi være godt tilfreds med de point jeg har kørt hjem i dag, når man tænker på alle de problemer vi har kæmpet med i weekenden” fortalte Frederik Nymark efter sidste løb.

Da Hverken Henrik Jansen eller Mikkel Mac havde mulighed for at være til stede på Padborg Park var det i denne weekend teamchef Morten Eriksen og mekaniker Keld Jensen som kørte teamets andet bil.


(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om der ikke var ventet mesterpræstationer fra de to herrer, så fik de en hæderlig weekend ud af det. De holdt bilen på asfalten og holdt den fri for skader, samtidig med at de fik samlet lidt point til mesterskabet.

Derudover var det tydeligt at både Morten Eriksen og Keld Jensen havde en masse sjov med deres deltagelse i weekendens løb.

Nu ser Frederik Nymark og teamet frem mod næste løb om 14 dage, som skal køres på Jyllandsringen.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 20/06/21 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •