Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Mekaniker til 8 timers løb

Job & handel 
18/06/21 

 
 
 

Mekaniker søges til 8 timers løb

Staudt Motorsport og Østerby Racing søger en dygtig mekaniker til vores Peugeot 308 banebil og deltagelse i 8 timers løb i Sverige. Bilen står tæt på København, så det er ikke er krav men en fordel, hvis du bor i Hovedstadsområdet. Vi har det sjovt i teamet og lægger vægt på at det skal være sjovt hver gang.

Kompetencer: god humor, hænderne rigtigt skruet på og overblik.

Ring til Claus på 40400548

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.