Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Frederik og bilen er klar - med en overraskelse!

Super GT Danmark 
17/06/21 

Super GT DanmarkEfter Christoffer Christensen havde en voldsom afkørsel på Ring Djursland, har Nymark Racing haft et kæmpe arbejde med at få bilen klar til weekendens løb på Padborg Park. Bilen er blevet klar og det er Frederik Nymark også.
 

Først en opdatering på Christoffer Christensen. Søndag aften så det ud til at Christoffer var sluppet rigtig billigt efter hans sammenstød med et autoværn med 148 km/t. Den første dom lød på at han havde slået en flig af et brystben.

Mandag havde man kigget mere på hans røntgenbilleder og fandt 5 mikrobrud på hans rygsøjle og et brud på hans nakke. Derfor ser vi desværre ikke Christoffer til start i weekenden.

Bilen er blevet genopbygget og det har krævet en kæmpe indsats for hele Nymark Racing. Både mekanikere og Frederik selv har arbejdet “solen sort” for at blive klar til weekenden. Frederik var alene om at teste bilen i onsdags, så de sidste fejl kunne blive rettet.


Frederik vil være foran i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik Nymark er så taknemmelig for den support han har fra sine mekanikere og sponsorer, at han gerne vil takke dem for et super fantastisk arbejde! TAK drenge

Teamets anden bil blev på Ring Djursland kørt af Mikkel Mac. Mikkel skal i denne weekend køre løb i Spanien og vil derfor ikke kunne deltage. Derfor har Nymark Racing valgt at lade teamchef - Morten Eriksen køre temaets bil nummer to.


Bilen som Morten skal holde styr på.
(Foto: Motorsporten.dk)

Morten kører normalt en Opel Kadett GTE i den historiske klasse, men som reglementet er sat sammen i år kan han faktisk være med til at score point til Super GT teammesterskabet.

Frederik Nymark er spændt og super tændt til denne weekend og Morten Eriksen er sikkert lidt nervøs - så det bliver en spændende weekend Nymark Racing går i møde på Padborg Park.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Christoffer Peter Christensen
  • Frederik Nymark
  • Mikkel Mac
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 20/06/21 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •