Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel jagter mere europæisk succes

Lamborghini
Super Trofeo 

17/06/21 

Efter en stærk indsats i seneste afdeling er Kevin Rossel gået på jagt efter konkurrenterne i topstriden, og det ligner en spændende omgang på Zandvoort i Holland. Det østjyske talent er desuden igen i år en del af Lamborghinis Young Driver-program.
 

Han stemplede for alvor ind i Super Trofeo-serien igen på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig i seneste afdeling, og i den forgange uge fik Kevin Rossel besked om, at han igen er med i Lamborghinis Young Driver-program, som betyder ekstra opmærksomhed fra producenten af den italienske superbil.

- Det er en rigtig god nyhed, selvom jeg da havde regnet med, at jeg kom med igen. Vi lærer rigtigt meget af den feedback, som vi får undervejs i sæsonen, og hvis du går ind i det nysgerrighed og villighed til at lære, så er det noget, der kan være med til at udvikle dig meget. Det betyder selvfølgelig også en del, at jeg ved, at Lamborghini holder øje, så det er bare med hamre på, så der er nye muligheder, der åbner sig, lyder det fra en glad Kevin Rossel, som ser frem til at krydse klinger med en ny bane for første gang.

- Zandvoort er en old school racerbane, som er tricky og snæver, og det passer godt til en teknisk kørestil, så jeg glæder mig helt vildt. Nu har tæsket den igennem i simulator, så jeg er spændt på at komme ud på banen. Den ser virkelig fed ud, og vi tror på, at vi kan lave gode resultater, hvis vi har samme fart om sidste gang. Vi vokser virkeligt sammen som team, og hvis vi kan komme godt fra land med en god kvalifikation, så er der gode muligheder. På den her bane er et godt udgangspunkt endnu vigtigere, så vi skal ramme niveauet fra starten af weekenden, forklarer Kevin Rossel, der på grund af ændringer i kalenderen går glip af en afdeling af den danske Super GT denne weekend.

- Jeg ville meget gerne være med der også, men den er desværre blevet flyttet efter sæsonen gik i gang, og så har jeg valgt den europæiske udfordring, der i forvejen lå denne weekend. Jeg krydser fingre for, at teamet hjemme i Danmark gør det godt uden mig, og så fokuserer jeg på at levere i Holland. Det er en af de ting, som stadig følger lidt med på grund af Corona, men vi prøver at få tingene til at gå op så godt som muligt, og der venter stadig en masse gode løb både i Danmark og udlandet resten af sæson, siger Kevin Rossel, inden han i den tætte topstrid skal forbedre den øjeblikkelige femteplads i stillingen.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Zandvoort
  • 20/06/21 - Zandvoort - Lamborghini Super Trofeo
  •