Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Nu starter 2021 for Momentum Racing

SuperCup 
15/06/21 

I denne weekend får Momentum Racing endelig gang i 2021 sæsonen, når den første afdeling af Yokohama SuperCup køres på Padborg Park.
 

Holdet med base ved Kalvehave på Sydsjælland, går benhårdt efter at slutte i toppen af mesterskabet.

De stiller op i uændret sammensætning, med Oliver Rømer i bil nummer 31, og Jens Kristoffersen i bil nummer 32. De sluttede henholdsvis 6’er og 4’er i mesterskabet i 2020, og i år skulle der gerne som minimum en mesterskabspokal med hjem, hvis ikke to.

De to biler bliver de samme Seat Ibiza 1,8 racere, som holdet også benyttede i 2020. Henover vinteren er bilerne blevet gennemgået fra ende til anden, hvorefter der har været lidt test her i foråret.


(Foto: JJ Media)

Sæsonstarten skulle egentlig være startet i april måned, men måtte udsættes til denne weekend grundet alle COVID-19 restriktionerne. Dem er vi ikke helt sluppet af med endnu, men de er trods alt lempet så meget, at der kan køres racerløb, og med nogle tilskuere på tribunen, som dog ikke har adgang til paddock området, hvor alle kørerne står placeret.

I skrivende stund har 11 konkurrenter meldt sig til kampen mod de to Momentum drenge, så der bliver med sikkerhed god kamp på banen.

Holdet skal på banen i alt fire gange, hvor det er lige på og hårdt med kvalifikation lørdag, med et løb senere på eftermiddagen, mens der afvikles to løb på søndag.


(Foto: JJ Media)

De aktuelle vejrudsigter for weekenden er meget svingende. De går lige fra 27 grader og tordenbyger, til 23 grader med tørvejr og solskin hele weekenden. Så der er vist ikke andet for, end at være forberedt på lidt af hvert.

Weekendens kørsel kan følges på YouTube, hvor der live streames på https://www.youtube.com/SuperGTdanmark. Derudover vil teamet forsøge at opdatere løbende på holdets egen Facebook side, som kan findes her: https://www.facebook.com/MomentumRacingDK/

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Kvalifikation 10.55
Løb 1 17.10

Søndag
Løb 2 11.05
Løb 3 14.50

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Jens Kristoffersen
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Padborg Park
  • 20/06/21 - Padborg Park - SuperCup
  •