Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Stærke resultater i dansk sæsonstart

Danish Endurance
Championship 

08/06/21 

DEC - Danish Endurance ChampionshipHolmgaard Motorsport tog pokaler med hjem fra weekendens sæsonpremiere i Danish Endurance Championship på Ring Djursland. Snart er teamet klar til at genoptage de internationale langdistanceløb.
 


(Foto: Boxengasse Media)

Vinterpausen har været lang, og inden de store udenlandske baner skal indtages, tog det nordjyske team turen til Ring Djursland. De to løb på hver en time var en god måde at funktionsteste bilen og mandskabet, og de to Holmgaard-brødre lagde ud med at sætte pole position i deres klasse til begge løb.

Der var dog ikke fuldt udbytte af det gode forarbejde. I det første af lørdagens to løb måtte Magnus og Jonas Holmgaard tage til takke med en tredjeplads efter et par uheldige hændelser på banen.


(Foto: Boxengasse Media)

Til gengæld kom brødrene efter det i det andet og sidste løb. Her startede de stærkt ud og så sig aldrig tilbage. Selvom de mod slutningen af løbet ikke havde den store afstand til nærmeste konkurrent lykkedes det at holde føringen hele vejen til mål. Et godt resultat, som forhåbentlig bliver gentaget om en måned, når teamet kører på FDM Jyllandsringen som sidste opvarmning før 24 timers-løbet på Portimão, der køres i juli måned.


(Foto: Boxengasse Media)

Holmgaard Motorsport

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS