Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bøgeskov i Glad Rally

DM Rally 
07/06/21 

Endelig lykkedes det Søren og Erik at komme i mål i den nye bil.
 

Det var et par store smil, der var i bilen, da Søren og Erik kunne passere målrampen ved tredje afdeling af det danske mesterskab i rally i Kalundborg.


Store smil på målrampen.
(Foto: Christian Fisker)

Den røde Volvo 850 GLT kørte fejlfrit og alt virkede, som det skulle. Løbet bestod af syv hastighedsprøver, hvor tre af dem skulle gennemkøres to gange og den sidste og syvende var prøven 2/5 i modsat retning. Asfaltprøverne passede godt til bilen og Sørens humør, men der var ikke mange roser til overs for prøve 3/6, som var i grusgraven i Gammelrand. ”Den er overhovedet ikke DM-værdig at køre. Dens beskaffenhed er udelukkende til at splitte bilerne ad med og så var der helt som ventet problemer med al for megen støv” lyder det fra Søren.


Fra prøven i Gammelrand.
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

Men Søren og Erik kom igennem alle strabadserne og endte på en tilfredsstillende tredjeplads i klassen. Så nu glæder hele temaet sig til næste afdeling af DM i rally, som køres den 26. juni i området omkring Esbjerg.

Bøgeskov Motorsport

Christian Fisker


Læs mere om:
  • Kalundborg
  • 05/06/21 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: