Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bisted Motorsport leverede varen

DM Rally 
07/06/21 

Det var svært at være utilfreds med indsats, resultatet og pointene efter GLAD Rally Kalundborg, hvor teamets førsteplads i klassen blev konsolideret og sjette pladsen generelt set i Dansk Super Rally blev en realitet.
 

Løbet havde tre meget forskellige hastigheds prøver, med Vollerup som den hurtige, Kelleklinte som den med hoppe og skæve toppe, og så Gammelrand som rosin i pølseenden, en fed prøve i Jespers øjne, den var sjov at køre.

Jesper Bisted og Arly Larsens hurtige Ford Fiesta passede ikke så godt på hurtige Vollerup, som var SS1 og SS4

,”her blev vi sat af Steen Andersen, bilens manglende topfart kom til kort her, ydermere kørte vi kun på tre cylindre på de første 400 meter som SS1,men på de to andre prøver, var vi fuldt konkurrence dygtige, men taktikken var også at komme i mål, det var med i ligningen”, citat Jesper Bisted.

VEJRET var højt solskin, og i Gammelrand hang støvet som en dyne, men var heldigvis ikke et egentligt problem, det skal bare nydes at køre sådan en herre prøve, og ellers undgå de store beton klodser og dumme punkteringer, og det gjorde teamet.

Løbet viste at når det drejer (twist and turn) så matcher de Steen fart, og på sidste prøve var der ikke den fulde bremse kapacitet, så der blev der lige kørte ’fart med fornuft, og alligevel fik de 5 ekstra point med herfra som klassens hurtigste mandskab, det var en lækker bonus.

Efter 7 rigtige gode hastighedsprøver, så var motoren i Fiesta’n også klar til et eftersyn inde DM4 ved Korskroen, en mislyd skal lokaliseres og udbedres inden da.

FØRINGEN i mesterskabet blev der ikke rørt ved, da Steen som sagt ikke mødte op ved DM2, og de andre i klassen byttede point, så alt ser lyseGRØNT ud, men i rally kan tingene hurtigt tage en drastisk ændring, det viste sæsonen 2020, og i år er det vigtigt ikke at udgå, men forberedelse hjemme på værkstedet er ihverfald forbyggende til ikke at gøre dette.

Nu skal Fiesta’n hjem og servicers og så er DM4 ved Korskroen næste optræden – lørdag den 26 Juni, ses vi ellers så skrives vi ved.

Bisted Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • Bisted Motorsport
  • Kalundborg
  • 05/06/21 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: