Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Testløb gav løbssejre

Danish Endurance
Championship 

07/06/21 

DEC - Danish Endurance ChampionshipMikkel O. Pedersen kørte to førstepladser hjem på Ring Djursland
 

Sideløbende med sit internationale program for Dinamic Motorsport i GT World Challenge Europe er Mikkel O. Pedersen også aktiv på de hjemlige racerbaner. I sit eget team agerer han således coach og medkører fra forskellige kørere, og lørdag var racerkøreren fra Struer derfor til start i årets to første løb i Danish Endurance Championship på Ring Djursland, hvor han startede sammen med Lars E. Pedersen.


Mikkel O. Pedersen og Lars E. Pedersen med lørdagens høst af pokaler.

”Formålet med vores deltagelse var, at Lars skulle lære banen, men nu endte vi med at vinde begge løb. Nu fører vi også mesterskabet, så måske skal vi prøve at gå efter det?” siger Mikkel O. Pedersen, der også sikrede pole position til det ene af de to løb.

”I tidtagningen til det første løb kørte jeg bare to hurtige omgange på banen, så vi havde en tid, inden Lars kunne komme i bilen og få en masse køretid. Vi blev så slået på tiden af en Audi-kører, så jeg måtte bare køre endnu hurtigere til den anden tidtagning.”

Under de to løb var det kun feltets enlige Audi-kører, som kunne sætte bedre omgangstider end Mikkel O. Pedersen i Porschen.


For Mikkel O. Pedersen blev det til to sejre på Ring Djursland sammen med Lars E. Pedersen.

”Audien er en R8-model mangen til den type, jeg konkurrerer imod internationalt. I udlandet er min Porsche en GT3 R-model, mens vi på Ring Djursland kørte i en cup-racer, så effektmæssigt var vi lidt bagefter,” fortæller Mikkel O. Pedersen. Kraftunderskuddet var ikke hans eneste udfordring på Ring Djursland. Det var også de mange deltagere.

”I et af løbene var jeg ude og botanisere. Jeg skulle passere Ronnie Bremer, som jeg havde hentet med en omgang, men han ville køre race, så han lukkede. Det var lidt frustrerende, for jeg skulle jo hente den førende Audi. Vi kom så op til en Suzuki-kører, som gjorde plads til Ronnie, men det betød, at jeg måtte trække ud i græsset. Det tog desværre frontsplitteren på Porschen.”

Om to uger skal Mikkel O. Pedersen sammen med sit danske team atter i aktion. Det sker den 19.-20. juni på Padborg Park, og ugen derefter gælder det en trackday.

Mikkel O. Pedersen Presse


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •