Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Skidt start og god slutning for Kevin Verner

Super GT Danmark 
07/06/21 

Super GT DanmarkSelv om Kevin Verner syntes det var dejligt at været tilbage i bilen efter en lang vinterpause, så spillede tingene ikke helt som de plejer når han kører på Ring Djursland, men løsningen blev fundet.
 

I kvalifikationen kunne Kevin ikke rigtig få bilen til at lystre. Selv om Autoforum Racing Team Silkeborg efterhånden har en del erfaring med banen, så manglede der lidt og det var som om bilen manglede lidt greb.

Med en femteplads i begge kvalifikationer var situationen ikke optimal da Kevin trillede ud til en startplacering som nummer fire i første løb. Han havde stadig fornemmelsen af at der ikke var nok greb i bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin får dog en god start og får taget en placering. Bag ham er kampen om pladserne også intens, så på trods af det manglende greb i bilen lykkedes det Kevin at køre en tredjeplads hjem.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb starter Kevin igen som nummer 4 og holder sin placering de første par omgange. Følelsen af at bilen ikke har det greb den skal, er der stadig og i den tætte kamp gennem løbet lister to konkurrenter sig forbi og Kevin slutter løbet som nummer seks.


(Foto: Motorsporten.dk)

Noget skal gøres og derfor tager ARTS teamet en beslutning om en ændring på bilen. Det skal vise sig at være en klog beslutning.

Tredje løb skal startes fra andenpladsen af Kevin Verner og kort efter starten er han stadig på andenpladsen og lige i nakken på den førende bil. De to førende biler trækker faktisk lidt fra feltet og kan køre en sikker andenplads hjem.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens sidste løb bliver kort efter starten stoppet på grund af en voldsom afkørsel. Men på trods af det, lykkedes det Kevin at køre fra en startplacering som nummer syv og frem på en plads som nummer fire.

Selv om weekenden startede lidt skidt og ikke helt som forventet, så viste det sig at Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg fik vendt den til noget godt. Andre kørere har også haft problemer og uheld i weekenden, hvilket betyder af Kevin har fået flere point end flere af de konkurrenter han normalt kæmper mod.

Både ARTS og Kevin Verner glæder sig allerede til løbet på Padborg Park om cirka 14 dage. De håber samtidig at der kan åbnes lidt op for publikum, da det er med til at løfte stemningen ved en raceweekend.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •