Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Casper Elgaard sikrede debutpokal til Brian Madsen Sport

TCR Denmark 
06/06/21 

TCR DenmarkBrian Madsen Sport sikrede allerede i debutweekenden sine første pokaler i TCR Denmark. Casper Elgaard leverede hele tre tredjepladser i søndagens løb på Ring Djursland, og forårets udviklingsarbejde har givet resultater.
 

Det er da også en glad Casper Elgaard, som reflekterer over weekendens forløb:

- Det er mere end godkendt. Jeg er rigtig glad! Havde man sagt at vi kunne tage herfra med tre tredjepladser til vores første løb, så havde vi helt klart taget det. Efter omstændighederne ville jeg faktisk godt have haft mere, men vi er der, og det skal vi være rigtigt glade for, fortæller han og pointerer, at resultatet i det andet heat kunne have været blevet endnu bedre:

- Jeg fik en rigtig god start i løb to, men fik et prik ind i første sving, hvor jeg var millimeter fra at ryge af, men jeg fik den reddet. Det betød at det var lidt et andet løb for mig, for ellers var jeg kommet afsted som treer eller firer. To af de andre havde tyvstartet og skulle tage en strafbane, så jeg kunne have været med helt fremme og var sluppet for at skulle kæmpe for at komme forbi dem, fortæller han.


Casper Elgaard sikrede Brian Madsen Sport's første TCR-pokal.
(Foto: Boxengasse)

For teamets unge kører har weekendens debutløb også været en spændende affære. Gustav Birch kvalificerede sig på en flot tiendeplads blandt markant mere erfarne kørere, og i alle tre løb blev der leveret flot kørsel uden tegn på nervøsitet. Og køreren selv er godt tilfreds, nu hvor sommerfuglene i maven er blevet tæmmet:

- Det er gået ret godt i dag, og jeg har lært meget! Jeg skulle lige samle mig sammen til at gå med fuld speed ned gennem skoven, men jeg synes at det er gået fremad som det skulle. Det har været sjovt!

- Jeg synes at der har været nogle rigtig fede nærkampe med de andre kørere, og det har jeg allerede lært en del af. Dem kommer der nok en del flere af i løbet af sæsonen!

Der er heller ingen tvivl om at det er en glad teamchef, som kan sætte flueben ved sit første baneløb som teamchef - og dét med topkarakter.


Johnny Vejlebo kæmpede med om placeringerne i Trofeo-klassen.
(Foto: Boxengasse)

- Jeg er høj - vi er alle super glade lige nu. Vi har virkelig knoklet - jeg vidste at det ville blive hårdt at stable et helt nyt TCR-projekt op fra bunden, men jeg havde ikke drømt om at det var sådan her, fortæller Brian Madsen, som dog ikke er i tvivl om udbyttet:

- Det er det hele værd. Det har været fantastisk at Casper hele weekenden har kunnet køre med i top tre. Magnussen har ingen kunnet røre, men vi er ikke langt fra. Det er virkelig godt gået af hele teamet, fortsætter han. Glæden gælder også ambitionerne for Peugeot-mærkets samlede indsats i TCR Denmark:

- Jeg er også stolt på Peugeots vegne. At vi kan køre med så mange konkurrencedygtige Peugeot'er i top 10, det er totalt fedt. Virkelig fedt. Jeg synes at vi på rekordtid har skabt noget som vi kan være stolte af.


Vinder af U23-klassen: Gustav Birch!
(Foto: Boxengasse)

Brian Madsen Sport


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Gustav Birch
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Brian Madsen Sport
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - TCR Denmark
  •