Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 2

Svær weekend for Christian Lundgaard

FIA Formula 2 
06/06/21 

Christian Lundgaard kæmpede det bedste han havde lært, men topresultaterne udeblev, da tredje afdeling af Formel 2 mesterskabet blev afviklet i Aserbajdsjan. En niendeplads i hovedløbet var afdelingens bedste resultat for Lundgaard.
 

Efter fredagens kvalifikation havde Lundgaard 12. bedste tid i feltet på 22 Formel 2 racere. Efterfølgende modtog han en straf på tre pladser til første løb, da det blev vurderet, at han havde været i vejen for en konkurrent. I afdelingens to første sprintløb lykkedes det ikke Lundgaard, at køre sig op blandt de otte pointgivende positioner i sprintløbene. I det andet løb blev han taberen i en duel mellem tre biler og han endte løbet i dækbarrieren.

Ved søndagens hovedløb gik det bedre for Lundgaard, men det var tydeligt han manglede fart i forhold til konkurrenterne. Han avancerede tre pladser i løbet og sluttede løbet på en pointgivende niendeplads.

”Intet gik vores vej den her weekend” fortæller Christian Lundgaard. “Jeg pressede alt, hvad jeg kunne og gav alt jeg havde i mig, men jeg kunne ikke finde farten i bilen. Jeg manglede greb i forenden og det var svært at bære farten ind i svingene. Ikke et problem man ønsker på en bybane, hvor murene er tæt på. Vi kæmpede for at finde problemet, men det lykkedes ikke, så nu skal vi hjem og kigge på en masse data for at finde ud af, hvad vi kan gøre bedre til næste gang”.

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Baku
  • 06/06/21 - Baku - FIA Formula 2
  •      ASETEK SIMSPORTS