Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Podcast med Mikkel Jensen

Diverse 
04/06/21 

I denne udgave af podcasten Det ternede flag har vi besøg af Mikkel Jensen – nyslået Peugeot-fabrikskører i det franske mærkes nye satsning i FIA WEC og dermed også på Le Mans i den absolutte topklasse.
 

Vi hører om den unge danskers vej til at sikre sig et af de allermest eftertragtede sæder i international motorsport – fra den korte tid i karting over tiden som Mercedes- og BMW-junior til fabrikskører hos det bayerske mærke. Og hvordan en fyreseddel satte gang i drømmen om sportsvognsracing for aarhusianeren.

Hvordan er han kommet så langt? Hvor langt er Peugeot-projektet fra at ramme racerbanerne? Og hvilke dyrebare lektier vil han give videre til den næste generation?

Lyt med på denne relativt korte, men intense rejse mod toppen af international langdistanceracing, om nedturene og om at lægge en plan – og udføre den!

I studiet med Mikkel Jensen er Bo Baltzer Nielsen, sportschef i DASU samt Bo Skovfoged.


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  •