Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

HC Container tager en ny omgang som hovedsponsor i TCR Denmark

TCR Denmark 
04/06/21 

TCR DenmarkNår TCR Denmark i weekenden tørner ud på Ring Djursland til sæsonpremieren - og ud på skærmene på TV2 Sport, så bliver det igen med HC Container i spotlightet. Containerfirmaet fortsætter nemlig som hovedsponsor for TCR Denmark i denne sæson, og det glæder direktør Kim König, at han kan fortsætte samspillet mellem de mange hestekræfter ude på banen og ude på vejene, hvor HC Containers blå og røde lastbiler kører.
 

- Det har givet en rigtig god branding af vores virksomhed at samarbejde med TCR Denmark, og det er én af grundene til, at vi har valgt at fortsætte vores engagement i serien i år. Sammenhængen mellem motorsporten og vores erhverv er soleklar - for det rimer i høj grad på hestekræfter. Det samarbejde kan vi med stolthed meddele, at vi fortsætter i år, forklarer Kim König.


HC Container, som de kendes ude fra de danske veje og stræder. Det sjællandske familiefirma er for andet år i træk hovedsponsor for TCR Denmark.
(Foto: HC Container)

HC Container er en familievirksomhed, som blev grundlagt i 1952, og her er Kim König tredje generation. Og ligesom Kim König i det daglige driver familiens stolthed videre, så glæder det ham også, at HC Container med årets sponsorat er med til at booste den nye topklasse i dansk motorsport.

- At HC Container og TCR Denmark passer godt sammen som brands er én ting, men noget helt andet er, at vi med det her sponsorat bakker op om en motorsportsserie, som gerne vil tage tingene til det næste niveau. Det er fantastisk for vores brand, at vi har 20 agenter kørende ude på banerne, som alle markedsfører os hver eneste omgang sæsonen igennem. Og så bliver det ikke mindst fantastisk at se feltet køre i de københavnske gader - det er min hjemstavn, og det bliver en helt speciel weekend at følge, siger Kim König og fortsætter:

- Samtidigt er det en stor cadeau til serien, at vi i år har fået TV2 Sport tilbage på de danske racerbaner. Det er noget, hele motorsporten har tørstet efter, og kan vi spille en rolle i at skabe en serie, hvor dansk motorsport kan udfolde sig på absolut topniveau i mange år fremover, så er jeg blot endnu mere stolt over, at vi så rigtigt fra første færd i 2020, afrunder Kim König.

TCR Denmark har premiere i den kommende weekend på Ring Djursland. Det hele kan følges live søndag på TV2 Sport fra klokken 13.00!

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - TCR Denmark
  •