Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Rossel åbner ballet på dansk jord

Super GT Danmark 
04/06/21 

Super GT DanmarkEfter en succesfuld weekend i udlandet er Kevin Rossel nu klar til at slippe hestekræfter løs på dansk jord. Det sker i første afdeling af Super GT på Ring Djursland, hvor han tidligere har markeret sig yderst positivt.
 

Det har været lidt undervejs, men nu sæsonen begynder endeligt at tage fart, og det betyder endnu en weekend bag rattet for Kevin Rossel. Vejlenseren var senest i aktion på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig, og nu er det tid sæsondebut i Super GT i mere hjemlige rammer på Ring Djursland.

- Det er bare en fed periode som racerkører, når der ikke er langt mellem løbene, og du får serveret gode udfordringer hele tiden. Det gik rigtigt godt i den seneste afdeling af Super Trofeo, og jeg håber på, at jeg kan tage formen med hjem til mit nye team, Outzen Motorsport. Jeg har en stærk makker i Andreas Jochimsen, som har set skarp ud i tests, og jeg har selv en god fornemmelse. Det gør bestemt heller ikke noget, at vi åbner ballet på Ring Djursland, hvor jeg plejer at befinde mig godt. Jeg har egentlig været øverst på podiet de seneste gange deroppe, så det må vi jo prøve at se, om ikke vi kan ramme igen, lyder det med et stort grin fra Kevin Rossel, der på forhånd spår en intens kamp om topplaceringerne mod nogle af seriens velkendte ansigter.


Andreas Jochimsen og Kevin Rossel

- Når jeg kigger på feltet, så er det the ususal suspects, der nok kommer til at præge tingene, og der er mange stærke navne i mellem. Den forsvarende mester Ole Petersen er ikke til at komme udenom, men det gælder også navne som Mikkel Mac, Frederik Nymark, Kevin Verner og Ronnie Bremer. Der skal kæmpes om hver placering for at være med i topstriden, men det er også kun med til at gøre serien mere spændende. Vi kommer i hvert fald for at være med helt fremme over en hel sæson, og det har vi også troen på, at vi kan, fastslår Kevin Rossel, der selv vandt serien i 2019, mens han kun deltog i et enkelt løb sidste år.

Årets første afdeling af Super GT byder på to tidtagninger lørdag, mens den resterende del af programmet køres søndag på Ring Djursland.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •