Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Verner og bilen er klar

Super GT Danmark 
04/06/21 

Super GT DanmarkVinterpausen har været lang og efter et par testdage er Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg klar til denne weekends første løb på Ring Djursland.
 

Sæsonen startede med en test tidligere på året. Ved den første test blev der konstateret et mindre problem med bremserne. Derudover fandt teamet et bagtøj som slet ikke var klar til racerløb.


(Foto: ARTS)

I onsdags var så anden testdag for Kevin og ARTS. Her blev lige rettet et par småting på de 3 x 20 minutter som teamet kørte.

Nu står bilen snorlige og klar til sæsonstarten. Kevin Verner er også klar til at komme i gang. Kevin har altid følt sig godt tilpas på Ring Djursland og er derfor glad for at årets første løb er på netop Ring Djursland.

“Jeg har altid syntes banen er rigtig sjov at køre på og har altid klaret mig rimeligt godt på banen. Jeg håber at det kan være en lille fordel, men nu må vi se” siger Kevin Verner inden weekenden.

Med en bil der helt klargjort og en kører som er tændt på at komme i gang, skal vi nok forvente at se start #512 med fremme i feltet.

Tidsplanen for weekenden er planlagt som følgende:

Lørdag
Træning 1 09.40
Træning 2 13.40
Kvalifikation 1 16.15
Kvalifikation 2 16.40

Søndag
Warm up 09.25
Løb 1 09.45
Løb 2 12.05
Løb 3 15.30
Løb 4 16.30

Weekendens kvalifikationer og løb kan følges live på Super GT klassens Youtube-kanal.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  • Super GT Weekend - Tidsplan
  •