Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing gælder sig til sæsonstart

Super GT Danmark 
04/06/21 

Super GT DanmarkI weekenden går det løs i Super GT klassen på Ring Djursland. Og Nymark Racing stiller op i en ny stærk opstilling. Biler i nye farver, nye kørernavne og en del testarbejde som giver en hel del selvtillid til sæsonstarten.
 

Teamet var onsdag på Padborg Park og teste med begge biler. Testen var planlagt hjemmefra og der blevet testet rigtig mange ting som gik rigtig godt. Det var positive takter med testarbejdet i begge biler, men der blev også testet rigtig mange omgange i onsdags.


(Foto: Nymark Racing)

Ifølge de nye regler er det muligt for to kørere at dele bilen over de fire løb. Den mulighed har Nymark Racing valgt at gøre brug af. Det betyder at Frederik Nymark deler bilen med det unge talent Christoffer Christensen.


(Foto: Nymark Racing)

Christoffer har tidligere en masse go kart erfaring og har også kørt formel biler. Han brugte testen til at finde sig til rette i bilen og fandt ret hurtigt rytmen i en Super GT racer.

Frederik Nymark fik banket rusten af efter vinteren og var ret hurtig nede og køre de hurtige omgangstider vi kender fra Frederik. Begge glæder sig nu til at komme i gang med sæsonen.

I teamets anden bil testede den tidligere Le Mans vinder Mikkel Mac. Planen var at han skulle dele bilen med den erfarne Henrik Jansen. På grund af nylig opstået arbejdsbyrde, vil Henrik Jansen desværre ikke som planlagt have mulighed for at køre alle løbsweekender i denne sæson.


(Foto: Nymark Racing)

Det har hele tiden har været planlagt at begge biler skulle deltage efter de nye regler, derfor leder Mikkel Mac og Nymark Racing efter en afløser, som kan matche ham i bilen.

Tidsplanen for weekenden er planlagt som følgende:

Lørdag
Træning 1 09.40
Træning 2 13.40
Kvalifikation 1 16.15
Kvalifikation 2 16.40

Søndag
Warm up 09.25
Løb 1 09.45
Løb 2 12.05
Løb 3 15.30
Løb 4 16.30

Weekendens kvalifikationer og løb kan følges live på Super GT klassens Youtube-kanal.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Christoffer Peter Christensen
  • Frederik Nymark
  • Mikkel Mac
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  • Super GT Weekend - Tidsplan
  •