Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted er Race Ready

DM Rally 
03/06/21 

Og det er til DM3, når KOMO afvikler GLAD Rally Kalundborg, et rally i et område som der ikke har været kørt DM rally i siden 2008.
I tidernes morgen, var KOMO og deres rally en fast del af den danske rally sæson, og nu er klubben igen klar til at afvikle et DM rally.
 

Jesper Bisted:
”Jeg er selv fra efter den tid hvor der næsten med garanti blev kørt i dette område, så navnene, Vollerup, Kelleklinte og Gammelrand i stor udgave har jeg ofte hørt nævnt”.
”Bilen begyndte at sætte ud til sidste DM, så der er kommet nye tænd spoler på, og så er den ellers blevet kryds tjekket hele vejen rundt, så både bilen og mig selv møder op med frisk tænding på”.

Bisted Motorsport, og deres Ford Fiesta Super 2000 er klar på opgaven, til at køre om klasse sejren i National 5, og med Steen Andersen og hans Mitsubishi tilbage i fuld vigør, så skal både bil og mandskab være i ’fuld race program’ fra start af, handling er vigtigere end ord, kun tiden tæller fra SS1.

Der skal køres 7 prøver i alt, 2 rene asfalt prøver og så Gammelrand, og så vendes den gennemgående om som SS7, som også er løbets Power Stage.

Jesper vil lige starte ud med udtrykket at køre en ’kontrolleret offensiv’, og finde det rette spændings niveau til rallyet, hvor meget måske skal afgøres i grusgraven ved Svebølle, støvet i grusgraven og mange legendariske duller har været udkæmpet i Gammelrand, i nyere tid omtalt som Nyrand.

Point skal der med hjem på kontoen, og så ellers have en herlig dag blandt rally folket, og Jesper og hans codriver Arly Larsen er klar, og faktisk er løbet næsten hjemmebanefor Arly, han bor i Dianalund, tæt på en af prøverne.

Der er 76 biler tilmeldt rallyet, og startstedet er hos GLAD Biler i Kalundborg på Slagelsevej 88, stedet er løbets rallycentrum.

Følg løbet online på www.rallyresult.dk

Følg Bisted Motorsport på www.bistedmotorsport.dk, eller find teamet på facebook.

Bisted Motorsport

Allan Post


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Kalundborg
  • 05/06/21 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: