Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen Sport er klar til topstrid i det vestsjællandske

DM Rally 
02/06/21 

Brian Madsen Sport skal i den kommende weekend i aktion i årets tredje afdeling af DM i Rally, som denne gang rammer det vestsjællandske, når teamets tre biler i henholdsvis Rally2 og Rally4-klasserne skal forsøge at hente endnu flere point til den samlede DM-stilling i Kalundborg og omegn.
 


(Foto: Jokum Tord Larsen)

I den ultratætte topklasse, Rally2, havde Christian Jensen og Freddy Pedersen egentligt god fart i deres Citroën C3 Rally2 ved den seneste afdeling af DM i Stoholm, men et par prøver drillede og endte med at koste point i sidste ende. Duoen er nummer fire før det går løs i weekenden.

- Jeg har kørt lidt rally hos KOMO før, men vi kender ikke prøverne endnu, så det er lidt svært at sige, hvad vi egentlig skal forvente os. Men mon ikke vi skal en tur omkring Gammelrand?, spørger Christian Jensen og fortsætter:

- Vi startede jo godt i Stoholm sidste gang, men der var et par prøver med høj fart, hvor vi blev sat lidt. Jeg tror egentlig en del af det var bag rattet, og at der lige var nogle ting, som skulle ind på lystavlen igen, men vi har helt klart et godt udgangspunkt med os. Og så er det jo supertæt i dansk rally for tiden - det er vist lige før vi skal have Danske Spil til at sætte nogle odds, for det er virkelig svært at spå om, hvem der lige har dagen. Vild, vild sæson, siger han med et smil.


Christian Jensen har indtil videre vist fin fart i sit comeback til DM, og satser da også på at være med i den helt spidse ende af feltet i den kommende weekend
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Jagter mere metal i Rally4
Talenterne hos Brian Madsen Sport har haft en fremragende sæsonstart i Rally4-kategorien. Mikkel Njor har med den spritnye Opel Corsa Rally4 taget to sejre af lige så mange mulige, og det 22-årige rallytalent er derfor topmotiveret forud for årets tredje afdeling af Dansk Super Rally.

- Det har været en fantastisk sæson indtil videre. Rally4 har overgået alle mine forventninger, men det er også et nyt rally for mig i weekenden. Jeg går ind til det med ambitionen om, at vi skal bygge videre på det gode oplæg, vi allerede har gang i, forklarer Mikkel Njor og tilføjer:

- Jeg har ikke det store kendskab til rallyet andet, end at vi nok skal køre i Gammelrand. Det er nok så tæt på en ikonisk rallyprøve man kan komme det i Danmark, og det er én, jeg selv har set masser af gange i TV som knægt. Jeg ser i det hele taget bare frem til at komme i gang, slår han fast.


Mikkel Njor og Karsten Isaksen har et fantastisk udgangspunkt med i den nye Opel Corsa Rally4, som duoen indtil videre har ført til to klassesejre af to mulige
(Foto: Jokum Tord Larsen)

For Mikkel Njors kollega i Rally4, Mathias Christiansen, gav turen til Stoholm også en tur på podiet. Igen et resultat, som Peugeot-køreren satser på at tage det bedste ud af i den kommende weekend:

- Der er et superspændende løb i vente i weekenden. Jeg glæder mig til at se, hvad de har planlagt til os, for vi var bestemt godt kørende sidste gang, og det her er bare sådan en bil man hver eneste weekend glæder sig til at komme ud i. Jeg er stolt over at være med i det her team og at se det kører så godt. Det momentum skal vi have det bedste ud af i den her afdeling, forklarer han.

Teamchef Brian Madsen ser ligeledes frem mod et spændende løb på - næsten - hjemmebane i det vestsjællandske, hvor der gerne skal sikres point til mesterskabet.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan Christian Jensen klarer sig i weekenden. Vi har arbejdet meget med bilens setup siden sidst, og jeg tror, vi har fundet noget godt i den til weekenden. Mikkel og Mathias håber og tror jeg vi får mere at se fra denne gang. De har begge kørt rigtig stærkt og gjort en god figur indtil nu, forklarer Brian Madsen.

DM3 - Glad Rally Kalundborg kan følges lørdag på www.rallyresult.dk med start fra middagstid. Rallyet er på godt 226 kilometer.


Mathias Christiansen og Sabrina Murmann Sørensen tager til årets tredje DM-afdeling med en frisk tredjeplads i bagagen og en absolut stigende formkurve
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Brian Madsen Sport


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Karsten Isaksen
  • Mathias Christiansen
  • Mikkel Njor
  • Brian Madsen Sport
  • Kalundborg
  • 05/06/21 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •