Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Team Den Blå Avis på Jerez - testrapport

Formel 3000 
30/03/03 

Formel 3000 - InternationalPå Jerez banen har det meste af Formel 3000 feltet været til en 2-dages officiel FIA test. Team Den Blå Avis var også til stede på banen.
 

Team Den Blå Avis deltager også i år i den internationale Formel 3000 serie. Og i år har man Nicolas Kiesa bag rattet i den ene af bilerne. Det andet sæde er endnu ledigt, men ventes besat snart. Testen var en blandet fornøjelse især for Nicolas Kiesa.

Torsdag var det regnvejr langt det meste af dagen. Nicolas Kiesa var en ivrig deltager det meste af dagen og satte den hurtigste tid, men sidst på eftermiddagen blev det tørvejr. Kiesa kørte i pit da dækkene var blevet godt brugte. I det sidste kvarter af testen lykkedes det tre andre kørere at sætte en hurtigere tid end den Kiesa havde sat. Dermed satte Kiesa dagens fjerde hurtigste tid sammenlagt.

Fredag kom alle de små besværligheder. Først opstod der problemer med gearet når han skulle geare ned. Dernæst forsvandt noget af dæktrykket. Og da disse fejl var blevet rettet og Kiesa kørte ud for at sætte en god tid igen, begyndte det at regne. Det lykkedes dog for Nicolas Kiesa at forbedre sin egen tid, men ikke nok til at han kom op i toppen. Fredag blev det til den niendehurtigste tid.

Efter testen var der både ærgrelse og lidt glæde i teamet. Ærgrelse fordi der opstod de små problemer med bilen, glæde fordi man fandt et godt setup som passer Kiesa, og som man nu kan arbejde videre med. Test er også til for at finde fejl inden det går løs for alvor. Næste officielle FIA test er den 10. og 11. april på Circuit de Catalunya.

Dons

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •