Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Holmgaard Motorsport starter sæsonen på Ring Djursland

Danish Endurance
Championship 

01/06/21 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDen rød-hvide VW Golf GTI TCR er klargjort og venter bare på at blive sluppet fri på den djurslandske asfalt. Brødrene Jonas og Magnus har ventet hele vinteren på at komme tilbage bag rattet, og i weekenden går det løs.
 

Teamet stiller op i Danish Endurance Championship, hvor der køres to løb på hver en times varighed. Selvom Holmgaard Motorsport oftest stiller til start i løb på de større, udenlandske racerbaner, er det altid noget særligt at komme "hjem" til de danske baner.

- Der er lidt mere plads til hygge på en dansk løbsweekend, og efter en lang vinterpause bliver det godt at komme ud og køre lidt racerløb og hilse på folk. Men vi kommer selvfølgelig for at lave et godt resultat, lover teamchef Kim Holmgaard.


(Foto: Boxengasse Media)

Det bliver et kompakt program for det aalborgensiske racerteam. Både tidtagning og begge løb afvikles lørdag, så der bliver nok at se til for teamets mekanikere.

- Vi får ikke meget tid til at slappe af, men det går nu nok også. På grund af coronarestriktioner kan vi heller ikke have det sædvanlige antal mekanikere med til løbet, så der skal arbejdes effektivt fra start til slut. Det bliver fin opvarmning til resten af sæsonen, siger Kim Holmgaard.


(Foto: Boxengasse Media)

Løbet på Ring Djursland bliver efterfulgt af et løb på FDM Jyllandsringen inden sommerferien, men Holmgaard Motorsport håber at det bliver muligt at deltage i internationale langdistanceløb senere på året. Her er der stadigvæk mulighed for at andre racerkørere kan få en plads i den hurtige VW Golf GTI TCR:

- Vi planlægger at stille op ved flere løb, blandt andet 24 timers-løbet på Portimaõ i Portugal, som er en rigtig fin bane med gode udfordringer for kørerne. Her mangler vi at finde en ekstra kører til løbet for at kunne tage afsted, så det arbejder vi hårdt på i øjeblikket.

Holmgaard Motorsport

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Holmgaard Motorsport
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •