Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

MICCAR RACING starter op på Djursland

TCR Denmark 
31/05/21 

TCR DenmarkMICCAR RACING og Carsten Lorenzen er så småt ved at pakke bilen, til den første afdeling af TCR Denmark 2021.
 

Sæsonstarten blev udskudt i halvanden måneds tid, men den kommende weekend skal der ikke kun køres det første løb i 2021, men også det første løb i teamets nye Honda Civic TCR FK2.

Teamet fra Marstrup nær Haderslev har efter fire sæsoner i en baghjulstrukken Super GT racer, valgte at skifte tilbage til en forhjulstrukken racerbil, som har endnu flere hestekræfter, end den nu forhenværende racerbil.

Det første løb køres på Ring Djursland nær Trustrup på Midtdjursland. Det er en bane som er særdeles velkendt for Lorenzen. Han har kørt på banen hvert år, i en eller anden form, siden 2013.


(Foto: MICCAR RACING)

Forud for sæsonstarten, har teamet haft en såkaldt Roll-Out, hvor bilen blev funktionsmæssigt testet af på et lukket område, mens der efterfølgende blev testet i to dage på FDM Jyllandsringen, hvor størstedelen af konkurrenterne var på banen.

MICCAR RACING stiller op i Trofeo mesterskabet, som er for kørere over 40 år. Udover alderen på chaufføren, må bilerne heller ikke være nyere end 2018. Dermed kommer Lorenzen til at kæmpe på mere lige vilkår end gennem de tidligere sæsoner, hvor det var et Am mesterskab, hvor der også blev sluset unge gokart talenter ind, hvilket umuliggjorde topresultater for de lidt ældre kørere i den tidligere serie. Netop Trofeo reglementet tiltaler derfor teamet rigtig meget, hvor målet er at være med i den sjove ende af feltet.

Da tilmeldingen lukkede til weekenden, var der 17 tilmeldte kørere, hvoraf 9 var tilmeldt i Trofeo mesterskabet. Så der er garanti for masser af kamp, mellem en stor flok kørere.


(Foto: MICCAR RACING)

Desværre er der stadig lukket for tilskueradgang til banen, men til gengæld kan søndagens tre heats følges på TV2 Sport og TV2 Play fra klokken 13.00, hvor det første løb vises forskudt, hvorefter løb 2 og 3 begge vises direkte.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 1 09.15
Træning 2 10.30
Kvalifikation 14.05

Søndag
Løb 1 09.50
Løb 2 13.40
Løb 3 14.35

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • MICCAR RACING
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - TCR Denmark
  •