Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Lamborghini Super Trofeo

Herreræs for Kevin Rossel i det sydfranske

Lamborghini
Super Trofeo 

30/05/21 

Den fik på alle tangenter, da Kevin Rossel for alvor meldte sig ind i Super Trofeo med to topplaceringer.
Det var ikke kun i Danmark, at termometeret steg i denne weekend, hvor Kevin Rossel også var med til at gøre Super Trofeo til en hed oplevelse i Frankrig.
 


(Foto: FotoSpeedy)

Den navnkundige Paul Ricard-bane i Sydfrankrig blev skueplads for ekstremt underholdende racerløb, hvor Kevin Rossel sammen med kollegaen Jonathan Cecotto sluttede de to løb som henholdsvis nummer to og fire. Begge dage kostede en tidsstraf endog en placering, og den stærke duo var således ikke langt fra både en sejr og en podieplads mere.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det var en fed omgang herreræs, som var vildt sjovt at være med i. Jeg syntes faktisk, at vi havde fortjent endnu mere, for vi kommer med masser af fart, og det virker lidt vilkårligt, hvem der får straffene, og hvem der slipper lidt nådigt. Det er bare sådan nogle gange, og vi fokuserer på alt det, som vi gjorde godt. Vi kommer herfra med en masse gode point til mesterskabet, og vi fik os selv tilbage på banen og ind i kampen om de sjove placeringer, fortæller en tilfreds Kevin Rossel efter en hæsblæsende weekend, hvor han selv sad i bilen, da det sidste løb skulle afgøres.


(Foto: FotoSpeedy)

- Vi kommer herfra med en meget bedre fornemmelse end på Monza, og nu kender jeg også bilen og teamet meget mere. Det ligner noget, vi kan blive ved med at bygge på. Jeg kan se, at Cecotto også er vanvittig hurtig derude, specielt i lørdagens løb, men vi matcher ham faktisk pænt på farten, og det er fedt at se. Vi har fået hentet meget af det tabte, og der venter mange spændende løbsweekender, så der kan ske utroligt meget. Det så vi også i dag, hvor der er nogle, der panikker lidt, så der bliver byttet rundt på flere placeringer, og det er lige der, vi skal holde hovedet koldt. Det lykkedes godt, og vores indsats er absolut godkendt i den her weekend, slutter Kevin Rossel, der næste weekend indtager de danske baner i Super GT på Ring Djursland, inden det i weekenden 18.-20. juni går løs på hollandske Zandvoort.


(Foto: FotoSpeedy)

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Paul Ricard
  • 30/05/21 - Paul Ricard - Lamborghini Super Trofeo
  •      ASETEK SIMSPORTS