Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Indy Pro Series

Christian Rasmussen fører Indy Pro efter endnu en sejr

Indy Pro
Series 

30/05/21 

For fjerde gang i Indy Pro 2000-sæsonen kørte det danske supertalent lørdag først over stregen, da han sejrede i Indianapolis.
 

Den 20-årige danske racerkører Christian Rasmussen drømmer om at køre Indy Car, og for hvert løb han kører, kommer drømmen tættere på.

Lørdag vandt han for fjerde gang i sæsonen og bragte sig efter otte løb til tops i den samlede stilling i Indy Pro 2000, det næstsidste skridt på vejen mod Indy Car.

”Det var et fremragende løb, og det er en fantastisk følelse, der bliver endnu bedre af, at jeg nu fører i den samlede stilling,” siger Christian Rasmussen fra Jay Howard Driver Development.

Løbet på Lucas Oil Raceway Race i Indianapolis, der er seriens eneste helt ovale bane, var præget af de store regnmasser, der faldt i dagene op til løbet, men Christian Rasmussen var den, der klarede udfordringerne på de 90 omgange bedst og kørte sig fra en startposition som nummer tre i front med 12 omgange tilbage.

Sidste år vandt danskeren på samme bane i USF2000-serien, som han vandt og dermed blev den første dansker til at vinde en formelserie nogensinde. Kendskabet til banen blev afgørende lørdag:

”Jeg lærte meget af også at vinde her sidste år i USF2000, og det er den erfaring, jeg nu lukrerer på her på et endnu højere niveau,” siger Christian Rasmussen.

Stillingen i Indy Pro 2000 efter 8 af 18 runder:

1. Christian Rasmussen, 213
2. Braden Eves, 200
3. Reece Gold, 178
4. Artem Petrov, 165
5. Hunter McElrea, 151
6. Manuel Sulaiman, 123
7. Jacob Abel, 110
8. Kyffin Simpson, 108
9. Enaam Ahmed, 100
10. Colin Kaminsky, 91

Geelmuyden Kiese


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  • Lucas Oil Raceway
  • 28/05/21 - Lucas Oil Raceway - Indy Pro Series
  •