Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Opel Kadett E GSI 2.0 16V Gr.Dk

Job & handel 
25/05/21 

 
 
 

Opel Kadett E GSI 2.0 16V Gr.Dk

Pris 170000kr.

Motor 2,0 med 230hk, jenvey spjældhuse, grp a indsugning, efi euro 1 motorstyring.

Gearkasse 5 trins Quaif dogbox ny serviceret og med Quaif lsd-spær og der er monteret kabel gearskifte.

Undervogn proflex 3-vejs for og bag.

For bremser alcon 4 stemplet kalibre og 295 mm alcon skiver og ferodo klodser kørt 1 sæson. Bag 16v skiver og klodser.

Der er lygtebom, 10 stk. 17 tommer fælge med fine dæk og 8 stk. 16 tommer fælge uden dæk.

Bilen blev i 2019 totalt adskilt og alt blev lavet bla. Nyt ledningsnet. Dasbord, proflex serviceret og gearkasse fik nyt 1 og 2 gear nyt spær og kabel gearskifte med joint. Nye alcon bremse skiver og klodser. Og den står løbsklar med sæder og seler der må køre til slut 2024.

Må køre alt fra klub rally til dm og bilen kan nemt bygges om til historisk. Der er lavet bur og sæde attest og alle rallysyns papir er i orden. Synet og rally synet sidste år.

Der er en masse stumper i form af bremser, stumper til Quaif gearkasse, proflex undervogns dele, motorstumper + en masse andet. Kan købes med for 15000 kr. extra

Billeder kan sendes af opbygning.

Ring 40746194

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.