Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Boisen Motorsport i sekundfight

DM Rally 
17/05/21 

Lørdag blev anden afdeling af danmarksmesterskabet i rally kørt ved Stoholm. Her kørte Boisen Motorsport sig til en generel tredjeplads samt en klassesejr.
 

En tredjeplads generelt for Martin Johansen og Dan Johannsen i DM-feltets nok ældste rally 2-bil, var på papiret nærmest umulig at nå. ”Peugeot’en er nok mellem 0,5 og 1 sekund langsommere pr. kilometer sammenlignet med de helt nyudviklede rallybiler som vi konkurrerer med. Så den generelle tredjeplads for Martin og Dan til weekendens afdeling af DM er en helt fantastisk præstation” fortæller teamejer Kim Boisen.

Teamet ønsker Kristian Poulsen / Ole R. Frederiksen et stort tillykke med den generelle sejr i deres WV Polo og til nr. 2 Kenneth Madsen / Mette Felthaus i deres Suzuki Swift R+.


Martin Johansen og Dan Johannsen kæmper for 3. pladsen

”Det er med stor tilfredshed, at jeg kigger tilbage på weekendens anden afdeling af det danske mesterskab i rally. Et meget udfordrende løb, der bød på meget kuperet terræn samtidig med, at der blev kørt på både asfalt- og grusveje i området omkring Stoholm. Placeringen som nr. 3 generelt, ud af ca. 80 startende biler, er helt perfekt. Vi havde en tæt fight om tredjepladsen gennem hele løbet med flere teams, men specielt Simon Vallentin / Peter Egholm i deres Hyundai gav os kamp til stregen. Vi gik virkelig til stålet på de sidste hastighedsprøver og endte med at vinde tredjepladsen med kun 1,7 sekund.” fortæller en meget glad og stolt Martin Johansen.

Kim Boisen og Emilie Boisen var også meget tilfredse efter lørdagens DM-afdeling. ”BMW’en er bare mega sjov og fed at køre bredt med på grusveje - det er bare ikke det hurtigste. Men til servicepausen havde vi alligevel kørt os op på en 11. plads generelt og var hurtigste tohjulstrækker. På byprøven, som blev kørt inde midt i Stoholm by, knækkede vi desværre gearstangen 1,5 omgang før mål, hvilket betød, at vi måtte køre prøven færdig i 2 gear. Vores dygtige serviceteam fik problemet fikset, så vi kunne fortsætte løbet. Dog endte det med en tidsstraf på 30 sekunder og resten af rallyet kørte vi uden gear cut, som ellers normalt bevirker, at man kan skifte gear med fuld gas og uden kobling. Vi indhentede dog alligevel konkurrenter flere gange på hastighedsprøverne og selvom Emilie var lidt udfordret i mørket på de sidste hastighedsprøver, vinder vi alligevel vores klasse og udbygger vores føring i den samlede stilling” Fortæller en glad Kim Boisen.


Kim Boisen og Emilie Boisen i deres BMW M1

Næste afdeling af danmarksmesterskabet i rally køres d. 5. juni i Kalundborg.

Vi ses derude…
Boisen Motorsport


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  • Martin Johansen
  • Viborg
  • 15/05/21 - Viborg - DM Rally - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS