Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klassesejr til Bisted gav samlet DM føring

DM Rally 
17/05/21 

En bundsolid klassesejr og hurtigste på løbets Power Stage, gav som sagt den samlede føring i klassen i DM regi, og ydermere var DM2/Stoholm Au2service Rally et fedt rally at deltage i.
 

Anderledes og nye prøver, er ikke hverdags kost for de danske rallykørere, men DM2 var netop dette, 4 nye prøver havde hele paletten, udfordrende snorede asfalt veje, krydret med fed grus og et par prøver i mørke, rally når det er bedst og sjovest.

Bisted Motorsport, med Jesper Bisted og Arly Larsen i den hotte kabine i teamets Ford Fiesta Super 2000, var klar/parat/start da løbet lidt atypisk første startede klokken 16.30, og lige efter startrampen skulle den første prøve køres, en by prøve, fed stemning og atmosfæren var fantastisk og lidt magisk.

Jesper, ”det er svært at være utilfreds med en sejr, og når alt bare spiller efter game planen, bilen lavede ingen nykker, og samspillet imellem Arly og mig kørte bare et hundrede procent, det her løb gav lige et boost til os alle i teamet, fedt”.

Hjemme arbejdet, efter sådan en sejr og sådan et fedt løb er bare lidt sjovere, bilen skal vaskes og efterses, inden næste udfordring,

Som er DM3, i Kalundborg (KOMO), hvor grusgraven som gemmer på mange rally historier skal køres. Den legendariske Gammelrand grusgrav, og Jesper glæder sig til opgaven, og det er lidt på Arlys hjemegn og dermed hjemmebane.

/Allan POST


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Viborg
  • 15/05/21 - Viborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: