Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

MASCOT sponsorer Jan og Kevin Magnussen i jagten på Le Mans-trofæet

FIA WEC 
17/05/21 

World Endurance ChampionshipJan Magnussen, Kevin Magnussen, Anders Fjordbach og resten af Team SASHI High Class Racing får nu support af Danmarks største virksomhed indenfor arbejdsbeklædning.
 

Et rent dansk hold i Le Mans 2021 er en realitet, og MASCOT er med på teamet. Jan Magnussen og Kevin Magnussen skal sammen med Anders Fjordbach og resten af Team SASHI High Class Racing kæmpe for trofæet i LMP2-klassen, og nu får teamet support af Danmarks største virksomhed indenfor arbejdsbeklædning.


(Foto: MASCOT, EVAN FOTOGRAF)

– Vi er enormt glade og beærede over, at et stort og markedsledende brand som MASCOT har valgt at styrke vores projekt. Det er vigtigt at understrege, at vi tager til Le Mans med ambitionerne om at vinde. Og netop når det gælder om at performe og opnå topresultater er jeg slet ikke i tvivl om, at vi arbejder ud fra de samme værdier som MASCOT gør hver eneste dag, siger Jan Magnussen.

– Det betyder utroligt meget for vores projekt, at vi er et dansk team, som stiller til start i en dansk bil med danske kørere. Der er noget fantastisk i, at vi kommer fra så lille et land med ambitioner om at vinde verdens største racerløb. Derfor er vi stolte af, at en stor dansk virksomhed som MASCOT tror så meget på missionen, at man har valgt at tilslutte sig holdet, lyder det fra Kevin Magnussen.


(Foto: MASCOT, EVAN FOTOGRAF)

Også for MASCOT, som har hovedkvarter med omkring 300 ansatte i Pårup vest for Silkeborg og desuden har medarbejdere og aktiviterer i mere end 15 lande, er det noget helt specielt at være med, når et dansk hold kører med i toppen. At MASCOT yder støtte til Magnussens mission er imidlertid ikke usædvanligt. MASCOT har i flere år støttet motorsporten rundt om i Europa, blandt andet med sponsoratet af det danske motorsportstalent Christian Lundgaard.

– Det er noget helt særligt at være en del af, og det er en ære for os at være på samme team som så erfarne motorsportsikoner som Jan Magnussen og Kevin Magnussen. Deres professionalisme og målfokus er ekstraordinær, og vi glæder os meget til at se dem leve den næste drøm ud i livet. Det er med glæde og stolthed, at vi støtter netop dette projekt, hvor far og søn endelig får opfyldt drømmen om at deltage i Le Mans side om side lyder det fra administrerede direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl.


(Foto: MASCOT, EVAN FOTOGRAF)

Teamet omkring Jan og Kevin Magnussen kommer også til at nyde godt af, at en virksomhed, der er kendt for innovativt og slidstærkt arbejdstøj, er med på holdet. Teamet vil blive fuldt udstyret med arbejdstøj og sko fra MASCOT. MASCOTs produkter er skabt med fokus på maksimal bevægelsesfrihed. Der skal være plads til aktivitet, effektivitet og dynamik – afgørende elementer på mange arbejdspladser, og ikke mindst i værkstedet og pitten.

Udover 2021-udgaven af 24-timers Le Mans, som finder sted i august, så sponsorerer MASCOT også Jan Magnussen i forbindelse med racerkørerens deltagelse i verdensmesterskabet for sportsvogne, FIA World Endurance Championship, og den danske topserie, TCR Denmark, i hele 2021.

Jan Magnussen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Jan Magnussen
  • Kevin Magnussen
  • High Class Racing
  • Le Mans
  • 22/08/21 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •