Christian Rasmussen dobbelttriumferer i Indianapolis

Indy Pro
Series

15/05/21

Den talentfulde danske racerkører, Christian Rasmussen, har haft en forrygende weekend i motorsportsbyen, Indianapolis, hvor det blev til to sejre i tre løb.

Den 20-årige dansker fra Dragør vandt fredag sit andet løb i sæsonen, og lørdag gentog han bedriften, da han kørte først over stregen for anden dag i træk på det legendariske motorsport-stadion i Indianapolis.

Weekenden har budt på hele tre løb, og i to af dem, har Christian Rasmussen været første mand, der har mødt det ternede flag på målstregen. I fredagens løb startede Christian Rasmussen i tredje position, og efter en perfekt start, hvor Christian Rasmussen gik forbi de to forreste, kunne han køre den hjem fra spids. Lørdagens andet løb, og det tredje i weekenden, endte ud i et lignende scenarie, hvor Christian Rasmussen igen startede som nummer tre, men endte som nummer ét.

”Det er enormt vigtigt at vinde to løb i denne weekend. Jeg vil vinde hvert et løb, så efter skuffelsen i det andet løb her i Indianapolis, var jeg meget opsat på at gøre det bedre i det tredje løb. Jeg vidste, jeg havde det i mig. Bilen har rigtig god fart, så stor tak til teamet. Jeg er rigtig glad for weekendens resultater, og glæder mig allerede til den næste løbsweekend”, siger Christian Rasmussen.

Udover de to sejre, blev det til en niendeplads i weekendens andet løb. Her blev danskeren ramt af en defekt, der sendte ham i pitten. Inden defekten var Christian Rasmussen oppe og snuse til førstepladsen, og blev også noteret for den hurtigste omgang af alle.

Christian Rasmussen, som i sidste sæson vandt USF2000, som den første dansker, kan dermed notere sig for tre sejre i sæsonens hidtil syv løb i IndyPro 2000. Det betyder også, at Christian Rasmussen holder sig til i den samlede stilling, hvor han ser ud til at skulle dyste om den samlede sejr mod Braden Eves, som også er tidligere vinder af USF2000.

IndyPro 2000 er anden afdeling af løbsserien Road to Indy, som er organiseret af Cooper Tyres.

Næste løbsweekend er den 27. og 28. maj, hvor der stadig køres i Indianapolis, men denne gang på Lucas Oil Raceway.