Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Møder op med stor motivation

DM Rally 
14/05/21 

- og med nyt spær og skiftegafler i Corsa’ens 6 trins gearkasse.
 

STATUS inden DM2/Stoholm Au2service Rally, hvor Jacobsen Motorsport møder op, friske og fejdige og klar til at køre med om klassesejren i Klasse RN2, hvor de har en andenplads at forsvare fra DM1.

Jacobsen Motorsport, hvor førstekører og teamejer, Jan Jacobsen/Holstebro sammen med codriver, Lars Caspersen/ Kirke Hyllinge, skal finde melodien, farten og momentum i kørslen.

Jan Jacobsen
- ”det bliver rigtig fedt med nye prøver og kørsel i mørke. Ydermere er der også grus på to af løbets fire forskellige prøver, og så bliver der en byprøve i Stoholm, men mørket og gruset bliver løbets afgørende elementer, men jeg er klar, så klar at jeg næsten er gennemsigtig”!!!

Formen er god, både på bil, mandskab og servicefolkene, En sejr kræver omhu, hele vejen rundt.

INDEN, sæsonen kom Lars ind i højre sædet, og der mangler stadig lidt finpudsning inden samspillet i Corsa’ens rallykabine spiller max, men når teamet holder efter sidste prøve til DM2, så skulle det gerne spille MAX !

Løbet starter ud klokken 1600, og slutter i bulder mørke, og rallycentrum er i byen Stoholm, imellem Viborg og Skive, og der skulle gerne kærkomne point med hjem på DM kontoen, for så er DM sæsonen kommet i gang på bedste vis for Jan Jacobsen.

Jacobsen Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Viborg
  • 15/05/21 - Viborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: