Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

ATTACK - Så er det DM2 på lørdag

DM Rally 
13/05/21 

Og ATTACK er kodeordet, hvis Bisted Motorsport skal være med i klassen fra første prøve, og da løbet først starter klokken 1600 så bliver det mentale spil en udfordring.
 

DM2 Stoholm Au2service Rally er rallyets officielle navn, Dansk Super Rally er i gear, og Jesper Bisted og Arly Larsen er opsat på at leverer varen i deres arrige Ford Fiesta Super 2000 i klassen National 5, klassen hvor der skal gives ’fuld throttle’ for en podieplads.

NYE PRØVER
- og det først at starte rallyet klokken 1600 gør som sagt noget i det mentale spil, for en rallykører vil oftest gerne i gang fra morgenstunden. Først notekørsel, derefter kommer det mentale spil, opladningen og finde det rette spændings niveau inden starten går.

Jesper Bisted,
- ”og så skal vi køre i mørke, det er helt specielt at køre fuld gas i mørke, og noget som vi ikke er vant til, men fedt bliver det, og sjovt”. ”Siden sidste DM afdeling har vi renoveret bagtøjet og et baghjuls nav, og så var bilens batteri lige til skralde spanden. Faktisk kunne bilen ikke starte da vi kom hjem fra rallyet, og faktisk heldigt at vi kom igennem rallyet med det problem”.

4 HASTIGHEDSPRØVER
- OG OTTE I ALT (75 km prøver i alt), første prøve er en by prøve, og alle prøver er nye for deltagerne, så igen bliver det spændende, ingen tvivl om at mans skal være der fra første kørte meter.

SAGT ER SAGT, nu skal der handling til, og på lørdag vil rallyresults tider vise om, Bisted Motorsport fandt det rette spændings niveau, men teamet glæder sig til igen at være i gear, og det gerne i det hurtige af slagsen.

RESULTAT OG PRÆSTATION/INDSATS - går ikke altid hånd i hånd i sportens verden, men teamet vil leverer en helhjertet indsats hele rallyet igennem, DET ER MED STATS OG BANK GARANTI.

Der er 79 biler tilmeldt rallyet, og Stoholm ligger imellem Viborg og Skive.

Følg løbet online på: www.rallyresult.dk
Følg Bisted Motorsport på: www.bisted-motorsport.dk
Eller find teamet på facebook via: https://www.facebook.com/groups/112874152083563/

Bisted Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Viborg
  • 15/05/21 - Viborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: