Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Casper Venning klar til DM2 i Rally

DM Rally 
10/05/21 

Casper Venning er endelig klar til sæson start på DM i Rally. Twingoen er klar, og den blev testet med succes i Roskilde for 10 dage siden.
Det er desværre DM2 vi er nået til, men grundet leveringsproblemer af motorstumper fra Frankrig, er bilen først lige blevet klar, og nåede derfor ikke med til DM1 og er derfor bagud på point.
 

Casper Venning og hans 2. kører Kristian Birk, er utroligt sultne efter at komme i gang, og vil kæmpe til det yderste for at komme frem i feltet og blande sig i top 3. Det bliver svært, da feltet er utroligt stærkt i år, med 14-16 biler, hvoraf flere af dem er den helt nye Rally4, som har både større hjul, større bremser og mere effekt under hjelmen. Men det har vi ikke fortalt Twingo, så den vil skrige inde på prøverne som den plejer for at komme frem 😀.

Teamet skulle have haft en bil mere på startlisten til DM2, men John Venning brækkede håndledsknoglen to steder i en arbejdsulykke for knap 2 uger siden, så John og Karsten i den hurtige historiske Escort MK2 kommer næppe til start igen før efter sommerferien.

Venning


Læs mere om:
  • Viborg
  • 15/05/21 - Viborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: