Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

BESAT - Tekniker til Agile Automotive

Job & handel 
09/05/21 


 

BESAT

Vil du arbejde fuldtid og helhjertet med racerbiler og sportsvogne?

Agile Automotive i Vamdrup har travlt med at bygge biler, og søger derfor snarest en ekstra tekniker til at hjælpe med at samle og videreudvikle bilerne.

De primære arbejdsopgaver er at samle og teste Agile SCX’er samt hjælpe med at fremstille kulfiberemner til bilerne.

Hænderne skal vende rigtigt, og du skal være kvalitetsbevist samt sætte en stolthed i at levere et godt produkt. Det vil være et stort plus hvis du har en relevant erhvervsmæssig baggrund eller erfaring som f.eks. automekaniker, autoteknolog, komposittekniker/plastmager, maskinarbejder og lignende.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så der er ikke nogen ansøgningsfrist, men vi fjerner jobopslaget, når den rette medarbejder er fundet.

Ansøgninger og evt. spørgsmål kan rettes til:

Agile Automotive ApS
Tim M. Hansen

BESAT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.