Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Fuhlendorf glæder sig til DM 2 i rally

DM Rally 
10/05/21 

Efter et godt DM 1 i rally ser Morten Fuhlendorf frem mod DM 2 i rally, der afvikles lørdag d. 15 maj med udgangspunkt fra Stoholm Fritids- og Kulturcenter ved Viborg.
 

Vi var efter DM 1 godt tilfredse med løbet, hvor målet i store træk var at få bilen lidt mere ind under huden og få samarbejde i bilen til at fungere.

Vi kører i den største klasse i feltet med 14 dedikerede deltagere der alle har potentialet til at blande sig i toppen og hvor ingen af dem giver ved dørene, så vores målsætning er at ligge i den bedste tredjedel af klassen.


Teamet glæder sig til at vise det nye Design frem i Stoholm på lørdag.

Til dette løb er der tilføjet en ny dimension da vi skal køre mørke siger Morten Fuhlendorf og fortsætter ”det er ikke en disciplin vi dyrker så meget i Danmark, men vi glæder os til at blive udfordret sammen med de andre i klassen når den store lygte slukker.

Ved DM 1 havde vi ikke haft tiden til at få bilen dekoreret og stillede op i en næsten hvid bil, men til dette løb glæder vi os til at vise en bil med lidt mere farve på slutter Morten Fuhlendorf.

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport


Læs mere om:
  • Viborg
  • 15/05/21 - Viborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: