Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Michael Christensen tager ekstra tørn på Nürburgring

24 Hours 
07/05/21 

Michael Christensen er blevet indkaldt af Porsche til weekendens kvalifikationsløb til 24 timers løbet på Nürburgring.
 

Michael Christensen skulle efter planen ikke have deltaget i kvalifikationsløbet, men da en af kørerne blev syg i starten af ugen blev han hasteindkaldt. Men alle kørere er nu meldt friske og Michael Christensen kommer til at dele Manthey Racings Porsche 911 GT3 R i den neon gul/grønne "Grello" bemaling med Lars Kern og Matteo Cairoli.

Kvalifikationsløbet på Nürburgring er et selvstændigt løb, der ikke tæller til NLS-serien. Det afvikles over seks timer søndag den 9. maj. 24 timers løbet på Nürburgring afvikles den første weekend i juni.

"Jeg glæder mig til endnu en gang at køre løb på Nürburgring Nordsløjfen" fortæller Michael Christensen. "Den bane bliver man aldrig træt af at køre på. Og denne gang bliver det federe end når vi kører NLS-løbene, da der kun er 80 biler til start. Normalt er der omkring det dobbelte antal biler til start, så der bliver mindre trafik og man kan derfor få et bedre flow. Vi bliver 31 biler i GT3 klassen, så der skal nok blive kamp om det, men jeg håber da at komme hjem med noget metal".

Løbet afvikles over 6 timer og starter søndag den 9. maj kl. 12.00.

Løbet kan følges live på Nürburgrings YouTube-kanal.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  •