Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP 2021 og Covid-19

CHGP 
05/05/21 

CHGPNår CHGP skydes i gang på Bellahøj Park d. 6. august i år, bliver det 20. gang, det Københavnske Grand Prix afholdes.
Tirsdag d. 4. maj fremrykkede Regeringen genåbningsplanen, hvorfor flere erhverv og aktiviteter atter bliver tilgængelige for samfundet.
 

I den anledning undersøger vi på nuværende tidspunkt, hvordan vi håndterer de til dén tid gældende restriktioner, og vi vil derfor i den kommende tid arbejde på, hvordan vi skal afvikle CHGP 2021 på bedste og mest sikre vis.

Med udgangspunkt i en tæt dialog med respektive myndigheder, planlægges CHGP derfor fortsat på højtryk, og vi glæder os til at gæste Bellahøj Park for 8. gang.

Når vi får nærmere informationer og retningslinjer, vil vi samtidig kunne melde mere konkrete initiativer og eventuelle ændringer ud.

Vi gør opmærksom på, at alle beslutninger vedrørende arrangementet bliver meldt ud via officielle pressemeddelelser fra CHGP.

Vi håber på din forståelse, og vi takker vores frivillige for den store interesse for CHGP, som de udviser.

På vegne af CHGP
Signe Karoline Liljekvist, Daglig leder

Copenhagen Historic Grand Prix
www.chgp.dk


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 08/08/21 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •