Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Mikkel Mac: Et viljestærkt team

Super GT Danmark 
05/05/21 

Super GT DanmarkParallelt med sit internationale program har Mikkel Mac været en af de faste deltagere i Super GT-løbsserien, hvor det er blevet til utallige sejre og i 2019 et vicemesterskab. Le Mans-deltageren er også med i årets løbsserie, hvor han for første gang skal starte for Nymark Racing.
 

”Jeg har haft en todages test sammen med teamet, og jeg oplever Nymark Racing som superprofessionelle,” siger Mikkel Mac. ”De er viljestærke, og det er noget af det, jeg sætter allermest pris på. Den tiltro, de havde til mig, og måden hvorpå de knoklede på, imponerede mig virkelig. Det er sjældent set i Danmark.”

Ligesom i tidligere år har Mikkel Mac også en række starter linet op i udlandet parallelt med sin sæson i OK Oktan 100 Super GT Danmark.

”Jeg lever af at køre i udlandet, men Danmark er meget vigtigt for mig,” siger han. ”Hos Nymark Racing står jeg med en bil, og så elsker jeg bare at køre i Danmark.”

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Nymark Racing
  •