Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nürburgring Langstrecken Serie

Michael Christensen skal følge op på sejr i Tyskland

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

30/04/21 

Michael Christensen startede for 2 uger siden motorsportssæsonen 2021 med en sejr i Nürburgring Langstrecken Serie. Lørdag stiller Michael Christensen igen til start i en Porsche GT3 R for fabriksholdet Manthey Racing på Nürburgring Nordsløjfen, hvor han i det 4 timer lange løb får selskab af Lars Kern.
 

Løbet på Nürburgring Nordsløjfen bringer talrige udfordringer. Med over 140 biler til start på den 24 km. lange bane og stor fartforskel på de forskellige klasser, er der masser af tid at hente i trafikken, men samtidig kan man også sætte det hele over styr ved at være for aggressiv. Michael Christensens populære neonfarvede gul/grønne "Grello" Porsche med startnummer 911 stiller til start i den hurtigste GT3 klasse.

"Man glæder sig altid til, at køre race på Nürburgring Nordsløjfen" fortæller Michael Christensen. "Alle racerkørere burde prøve en GT3 bil her. Det er noget af det vildeste, man kan opleve i en racerbil. Og med den tætte trafik er det umuligt, at finde en rytme og man skal hele tiden finde balancen mellem at være forsigtig i overhalingerne samtidig med, at man ikke vil miste for meget tid. Og så er der ikke mange racerbaner, hvor alle fire hjul slipper asfalten flere steder på banen!

Samtidig kan vejret spille en stor rolle. Med den lange bane kan det godt regne i den ene ende og være tørvejr i den anden ende. Det giver selvsagt store udfordringer, men det ser ud til at lørdagens løb bliver afviklet i tørvejr. Vi vandt på Nürburgring sidste gang, men jeg tror ikke, det bliver let at sejre igen. Der var mange stærke teams, men jeg håber, vi igen kan være med helt fremme".

Løbet afvikles over 4 timer og starter lørdag den 1. maj kl. 12.00.

Løbet kan følges live på www.nuerburgring-langstrecken-serie.de eller på Nürburgrings YouTube-kanal under Nürburgring Langstrecken-Serie.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 01/05/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •