Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Nürburgring Langstrecken Serie

Sejr til Young KRS Danes på Nürburgring

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

27/04/21 

Anden runde af Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) på Nürburgring den 17. april 2021 blev en god oplevelse for ”Young KRS Danes” Kaj Schubert og Lucas Daugaard, som startede sæsonen med en sejr, da det første løb i serien blev aflyst på grund af snevejr.
 

Allerede i kvalifikationen kunne de to unge danske kørere placere danskerbilen på en anden plads, og det var en god start med bilen, som er en Porsche Cayman med startnummer # 456 i NLS og med dannebrog på siden.

Med konstante omgangstider og god pitstop-taktik lagde hele holdet grundlaget for klassesejren i V5-klassen i det 45. NIMEX DMV 4-timers løb.

Men holdet hviler ikke på deres succes, de er allerede i fuld gang med forberedelserne til næste løb. Klassen er meget stærk, så alt skal være på plads for, at Kaj Schubert og Lucas Daugaard kan fortsætte succesen til næste løb.

Det var første løb sammen for Kaj Schubert og Lucas Daugaard i bil. De har tidligere kørt i samme team i karting, men efter deres veje skiltes for 3 år siden, har de ikke kørt sammen. Kaj Schubert har kørt flere forskellige løbsserier i Tyskland, bl.a. BMW 318ti cup og en del langdistanceløb, herunder NLS. Lucas Daugaard har de sidste 3 år kørt Formel 5 i Danmark, hvor han bl.a. blev danmarksmester i 2019.

Men i år er de igen sammen og klar til at prøve kræfter med Nürburgring Langstrecken Serie - ”Det grønne helvede” - hvor de kører i en Porsche Cayman V5 for det tyske team KRS Motorsport, som ledes af André Krumbach.

Nürburgring Langstrecken Serie NLS er tilbage allerede om to uger - den 1. maj går det løs med et nyt firetimers løb i form af det 62. Eibach ADAC ACAS Cup.

Løbet kan følges på YouTube, hvor link vises på www.nuerburgring-langstrecken-serie.de.

Young KRS Danes


Læs mere om:
  • Kaj Schubert
  • Lucas Daugaard
  • Nürburgring
  • 17/04/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •      ASETEK SIMSPORTS