Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

FIA Girls on Track - Rising Stars kører igen

Kører info 
24/04/21 

FIA og Women in Motorsport-kommissionen gentager succesen fra sidste år og skyder nu gang i eftersøgningen på de næste deltagere i FIA Girls on Track – Rising Stars.
 


(Foto: FIA)

Formålet er at finde de næste talentfulde, unge kvindelige kørere og give dem mulighederne for at nå til tops i sporten. Og som noget nyt er et ikke kun en plads i formelbiler, der kæmpes om – der er også en plads i professionel karting.

Derfor kan egnede kandidater mellem 11 og 16 år melde sig på banen. Ud fra alle interesserede bliver en gruppe af de bedste kandidater udvalgt til en shootout i oktober 2021, der kan sætte skub i deres karrierer. Vinderen blandt de ældste får en kontrakt med Ferrari Driver Academy inklusiv en sæson i et FIA-anerkendt F4-mesterskab.

Ansøgere skal sendes til FIA senest 31. maj 2021. Kun ASN’er under FIA kan ansøge – for Danmark er det dermed DASU.

Kandidater sendes til Jacob Nørtoft i DASU på jno@dasu.dk.

Tidligere har Freya Normann deltaget I udvælgelsen, ligesom også Juju Noda, der I 2020 deltog I det danske Formel 4-mesterskab.

Her trailer for den første FIA Girls on Track – Rising Stars: