Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Touring Car Racing Denmark

TPR Motorsport ændrer opstilling: Satser på ungt lineup

TCR Denmark 
20/04/21 

TCR DenmarkNår TCR Denmark kører ud til den kommende sæson, så bliver det alligevel med Louise Frost på gridden. Det bliver i én af de to Honda Civic TCR FK8, som svenske TPR Motorsport stiller op med til årets sæson i landets førende motorsportsklasse.
 

Louise Frost og bagland fandt en sen løsning, men er med det svenske Honda-team klar til kamp, når feltet sætter gang i sæsonen den den 8-9. maj på FDM Jyllandsringen, hvor TCR Denmark for første gang sendes på TV2 Sport.

Løsningen faldt på plads sent, men nu er planerne på plads hos det svenske team, der med tilføjelsen af Louise Frost til lineuppet satser på to fremadstormende navne til 2021.

At Louise Frost alligevel får plads på gridden i år er selvsagt noget, den 26-årige kører glæder sig over:

- Jeg er vildt glad for at komme ud at køre alligevel, men det er klart, at vi har travlt. Jeg er enormt glad for at vi fik en handel i stand med Toni og TPR Motorsport - de er super professionelle, og viste med både sejre og pole positions i 2020, at de kan deres kram.

Fra én til to biler

Det betyder samtidigt, at aftalen mellem TPR Motorsport og Ronnie Bremer, som skulle have kørt for det svenske team, ikke bliver en realitet. Det ærgrer holdejer Toni Persic, at det ikke lykkedes at få den oprindelige plan til at lykkes, men han slår omvendt også fast, at det svenske hold ser fremad:

- Det ærgrer mig, at det ikke lykkedes at få aftalen med Ronnie Bremer på plads, men jeg må se fremad nu. Derfor er jeg først og fremmest glad for, at vi er på plads med to biler og et nyt samarbejde med Louise, som jeg ser meget frem til, forklarer Toni Persic.

Louise Frost kommer med en lang baggrund fra forhjulstrukne racerbiler i den dansk/skandinaviske DS3 Cup, og har desuden en del erfaring med sig i TCR-racere. Hun kørte i 2019 et par gæsteoptrædener i STCC og har desuden kørt Danish Endurance Championship i en TCR-racer.

Det svenske team udvider nemlig fra én til to biler, og Louise Frosts holdkammerat bliver i år 21-årige William Nyberg, som er søn til holdejer Toni Persic.

William Nyberg har længe været annonceret som en del af teamets 2021-planer i TCR Denmark, som i år bliver med to Honda Civic Type R FK8. Det bliver samtidigt en helt ny start for Nyberg, som skal ud at lære gamet i de forhjulstrukne biler.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Louise Frost
  • William Nyberg
  • TPR Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS